Ερώτηση ΚΙΝΑΛ για το Κέντρο Υγείας Μεγάρων

Αφουγκραζόμενοι την αγωνία της τοπικής κοινωνίας και έπειτα από επαφή που είχαν με τον Συντονιστή Γραμματέα και τα μέλη της Σ.Ε. της Τ.Ο. ΚΙΝ.ΑΛ. Μεγάρων – Νέας Περάμου, οι Βουλευτές κ.κ. Ανδρέας Πουλάς (Τομεάρχης Υγείας), Κωνσταντίνα (Νάντια) Γιαννακοπούλου και Βασίλειος Κεγκέρογλου, κατέθεσαν την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου ερώτηση στην Βουλή σχετικά με την επαναλειτουργία του Κ.Υ. Μεγάρων.

Απευθυνόμενοι στον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλειο Κικίλια ερωτούν «εάν μέχρι σήμερα, (5 μήνες μετά την ανάληψη της Κυβέρνησης) από την Ν.Δ., έχει προβεί σε οποιεσδήποτε ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθεί η 24ωρη λειτουργία του Κ.Υ. Μεγάρων», χαρακτηρίζοντας ως «ένα ακόμη κατόρθωμα της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ» την κατάργηση της 24ωρης λειτουργίας του Κ.Υ. Μεγάρων στις 19 Ιουνίου 2019!

Για μια ακόμη η Τ.Ο. ΚΙΝ.ΑΛ. Μεγάρων – Νέας Περάμου, παρεμβαίνει σε ένα μεγάλο ζήτημα που απασχολεί έντονα τις τοπικές κοινωνίες των πόλεων μας, σκύβοντας – μέσω των βουλευτών του «Κινήματος Αλλαγής» – πάνω από το πρόβλημα.

Ελπίζουμε και αγωνιζόμαστε ώστε τόσο ο αρμόδιος Υπουργός όσο και ο νέος Πρόεδρος της 2ης Δ.Υ.Π.Ε. Πειραιώς και Αιγαίου να ακούσουν τις δίκαιες φωνές του δημάρχου, των βουλευτών, των φορέων αλλά και των κατοίκων της περιοχής και να δώσουν λύση άμεσα.

Ως μέλη της τοπικής οργάνωσης, είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε σε έναν κομματικό φορέα που όταν κυβέρνησε είχε ως πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη της πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε κάθε δήμο.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον κοινό αγώνα για την επαναλειτουργία του Κ.Υ. Μεγάρων σε 24ωρη βάση, θυμίζοντας ότι επί κυβερνήσεων ΠΑ.ΣΟ.Κ. αποτέλεσε κατάκτηση της τοπικής κοινωνίας, ενώ δυστυχώς επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ οι εφημερίες σε 24ωρη βάση καταργήθηκαν!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button