Γ. Κώτσηρας: «Οφείλουμε να τονώσουμε την επισκεψιμότητα της Δ. Αττικής»

Δελτίο τύπου του Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Γιώργου Κώτσηρα:

Γ. Κώτσηρας: «Οφείλουμε να τονώσουμε την επισκεψιμότητα της Δυτικής Αττικής μέσω της ανάπτυξης ποικίλων μορφών τουρισμού»

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κώτσηρας κατέθεσε, σήμερα, ερώτηση απευθυνόμενη στον Υπουργό Τουρισμού με θέμα την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Αττικής. Ο Βουλευτής τόνισε ότι ο τουρισμός πρέπει να αποτελέσει για την Δυτική Αττική αναπτυξιακό συντελεστή, τονώνοντας της επισκεψιμότητά της μέσω ποικίλων μορφών τουρισμού όπως ο αρχαιολογικός, ο θρησκευτικός, ο πολιτιστικός, ο λαογραφικός, ο γαστρονομικός, ο ιαματικός, ο φυσιολατρικός, ο αθλητικός, ο κινηματογραφικός, ο καταδυτικός, ο περιπατητικός και ο τουρισμός αεροπλοΐας.

Σε αυτό το πλαίσιο ρώτησε τον Υπουργό Τουρισμού εάν εντάσσεται η Δυτική Αττική στο πλαίσιο προβολών του ΕΟΤ και ποια είναι η στρατηγική του υπουργείου αναφορικά με την ανάδειξη συγκεκριμένων ειδικών μορφών τουρισμού, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ισχυρότερο Brand Name από το σημερινό, που θα «κτίζεται» σταδιακά, ώστε να βοηθήσει μακροπρόθεσμα στην κλιμάκωση της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.

ΔΙαβάστε την ερώτηση του κ. Κώτσηρα εδώ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button