Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα: Καλώδιο και ΧΥΤΥ η παρακαταθήκη του κ. Σταμούλη

Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές και ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Σταμούλης εξέδωσε για την προεκλογική εκστρατεία του τρία  έντυπα απολογισμού του .. «έργου» του, ένα για τον «ΗΡΟΔΩΡΟ» και ένα για το Δήμο, με δαπάνη του Δήμου.
Τα έντυπα αυτά αποτελούν αποκλειστικό προεκλογικό διαφημιστικό υλικό του κ. Σταμούλη και δεν επιτρέπεται να τα πληρώνουμε όλοι εμείς οι φορολογούμενοι δημότες του Δήμου μας.
Είναι σπατάλη εις βάρος μας και ο κ. Σταμούλης όφειλε να τα εκδώσει στο όνομα και τον ειδικό λογαριασμό του συνδυασμού του, όπως κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι συνδυασμοί.
Όμως υπάρχει ακόμα κάτι πολύ σημαντικό που αφορά σε αυτά τα έντυπα.
Τα έντυπα αυτά περιέχουν υλικό το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Αναφέρουν την κατασκευή παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο του 8ου δημοτικού σχολείου Μεγάρων και μάλιστα έχουν φωτογραφία, όχι όμως αυτού του γυμναστηρίου, αλλά του κλειστού γυμναστηρίου της Νέας Περάμου!
Έβαλαν φωτογραφίες του κολυμβητηρίου του ΚΕΕΔ σα να είναι δικό τους κατασκεύασμα!
Ιδιοποιήθηκαν το νέο κτίριο του ΕΠΑΛ Μεγάρων και το παρουσίασαν ως δικό τους επίτευγμα, όταν όλοι ξέρουμε ότι αυτό είναι ένα έργο ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα) και κατασκευάστηκε από την εταιρεία «ΑΒΑΞ», η οποία θα το εκμεταλλεύεται για 25 χρόνια περίπου και θα εισπράττει ετήσιο μίσθωμα από το Ελληνικό Δημόσιο!
Όλα τα έργα της διοίκησης μας επιχείρησαν να τα παρουσιάσουν ως δικά τους έργα!
Παρουσίασαν ως μεγάλο επίτευγμα την αποξήλωση του περιπτέρου στην κεντρική πλατεία!
Παρουσίασαν ως δικό τους έργο την επισκευή και ανακαίνιση του Βρεφονηπιακού σταθμού στη Νέα Πέραμο, ο οποίος επισκευάστηκε εξ ολοκλήρου από την πολυεθνική εταιρεία «ΙΚΕΑ» με την αποκλειστική αρωγή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων!
Όλες τις παρεμβάσεις στους αθλητικούς χώρους τις παρουσίασαν ως τεράστιο έργο, όταν όλοι γνωρίζουμε ότι αυτές αποτελούν αυτονόητη υποχρέωση της εκάστοτε δημοτικής αρχής!
Μέσα σ΄αυτό το τεράστιο «έργο» που παρουσίασαν «ξέχασαν» να προσθέσουν τις χωματερές που δημιούργησαν σε όλη την περιφέρεια του Δήμοι μας και την κατακρεούργηση των ευκαλύπτων, το υλικό των οποίων κανείς δεν γνωρίζει που πήγε.
Μέσα σ΄αυτά τα φυλλάδια ξέχασαν να συμπεριλάβουν την απόκρυψη των εγγράφων για το ΧΥΤΥ , όταν η ενημέρωση που είχε ο κ. Σταμούλης ήταν από τον Οκτώβριο του 2017!
Ήταν η απόκρυψη των εγγράφων για το Ευρασιατικό καλώδιο, το οποίο θα καταστρέψει την ωραιότερη παραλία των Μεγάρων, την παραλία του Αη Νικόλα!
Ήταν το θάψιμο του ΓΠΣ, το οποίο αποτελεί το σημαντικότερο αναπτυξιακό εργαλείο και το νομικό τείχος προστασίας του τόπου μας από όλα αυτά τα δεινά.
Δυο ευτελή φυλλάδια γεμάτα ψέματα και παραπλάνηση.
Δυο φυλλάδια που κρύβουν επιμελώς την οδυνηρή παρακαταθήκη που αφήνει στον τόπο η απερχόμενη διοίκηση του κ. Σταμούλη.
Ο κ. Σταμούλης όσο και να θέλει να κρυφτεί δεν μπορεί πλέον.
Ο ΧΥΤΥ και το Ευρασιατικό καλώδιο υπερυψηλής τάσης φέρνουν τον καρκίνο στον τόπο μας και έχουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του κ. Σταμούλη!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button