Επίσκεψη του Υφυπουργού Γ. Γεωργαντά στο ΚΕΠ Μάνδρας

Επίσκεψη του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά στο ΚΕΠ Μάνδρας, στο πλαίσιο των επαφών για τη χαρτογράφηση των προκλήσεων του δικτύου των ΚΕΠ και τη διαμόρφωση του οδικού χάρτη αναβάθμισης του θεσμού

O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα το ΚΕΠ του Δήμου Μάνδρας, ενώ πραγματοποίησε νωρίτερα συνάντηση με τον Δήμαρχο Μάνδρας Χρήστο Στάθη, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Αθανάσιο Μπούρα καθώς και τους Βουλευτές Δυτικής Αττικής Γιώργο Κώτσηρα και Ευάγγελο Λιάκο.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο σειράς επαφών και επισκέψεων του Υφυπουργού στα ΚΕΠ ανά την Ελλάδα, με σκοπό τη δια ζώσης καταγραφή των προκλήσεων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το δίκτυο των ΚΕΠ και τη διαμόρφωση προτάσεων και πολιτικών αναβάθμισης του θεσμού και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.

Επίσης αποφασίστηκε η μεταστέγαση του τοπικού ΚΕΠ σε νέο, σύγχρονο και πιο προσβάσιμο χώρο καθώς και η εισαγωγή διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας, και το απόγευμα.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Μάνδρα, ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε μαζί με τον Δήμαρχο και τους Βουλευτές και το τοπικό κινητό τροχο-ταχυδρομείο των ΕΛΤΑ, ενώ δεσμεύθηκε ότι άμεσα θα ολοκληρωθεί η μεταστέγαση των ταχυδρομικών υπηρεσιών σε νέο κατάστημα, προκειμένου η τοπική κοινωνία να εξυπηρετείται καλύτερα.

Ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς δήλωσε: «Επισκέφθηκα σήμερα το ΚΕΠ Μάνδρας, στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων στα ΚΕΠ της χώρας, με σκοπό τη δια ζώσης χαρτογράφηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν υπάλληλοι και πολίτες. Είμαστε σε σύμπλευση και στενή συνεργασία τόσο με τον Δήμαρχο όσο και με τους τοπικούς Βουλευτές προκειμένου να διαμορφωθούν οι βέλτιστες λύσεις για την αναβάθμιση των ΚΕΠ και των παρεχόμενων υπηρεσιών, ιδίως σε μία τόσο επιβαρυμένη περιοχή όσο η Μάνδρα. Η μεταστέγαση του τοπικού ΚΕΠ σε νέο, πιο προσβάσιμο χώρο και η εισαγωγή διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος και το απόγευμα είναι μόνον η αρχή».

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Αντιπροέδρου της Βουλής Αθανάσιου Μπούρα:

Το Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργος Γεωργαντάς, όπου παραβρέθηκε εκτός των άλλων και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Αθανάσιος Μπούρας.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, ο Υφυπουργός διαβεβαίωσε ότι το ΚΕΠ του Δήμου θα εκσυγχρονιστεί, τόσο ως προς τις κτιριακές εγκαταστάσεις, όσο και ως προς τη λειτουργία του θεσμού. Ειδικότερα, το ΚΕΠ θα στεγαστεί σε ένα σύγχρονο και πιο προσβάσιμο χώρο, καθώς επίσης, θα διευρυνθεί το ωράριο λειτουργίας.

Τέλος, ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι και το τοπικό κινητό τροχοταχυδρομείο των ΕΛΤΑ θα μεταφερθεί σε νέο κατάστημα το συντομότερο δυνατόν, ώστε οι Δημότες να εξυπηρετούνται καλύτερα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button