Ένταση στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Μεγαρέων

Παρέμβαση στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής έκαναν οι επικεφαλής 4 δημοτικών παρατάξεων Γιώργος Κουμπέτσος, Γιώργος Μπερδελής, Κλεάνθης Βαρελάς και Άγγελος Μακρυγιάννης, για να θέσουν το θέμα της πρόσληψης νομικού συμβούλου για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Αττικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Βαρελά, οι επικεφαλής αρχικά ζήτησαν να μπουν στο γραφείο του Δημάρχου και όταν δεν έγιναν δεκτοί μετέβησαν στο γραφείο της γραμματέως της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη, ώστε να εκφράσουν στο Δήμαρχο την επιθυμία τους να συμπεριληφθεί ως έκτακτο το θέμα της πρόσληψης νομικού συμβούλου στην οικονομική επιτροπή.

Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε ως τραμπούκικη συμπεριφορά την κίνηση των επικεφαλής να «εισβάλλουν», όπως χαρακτηριστικά είπε, σε γραφεία υπαλλήλων που μετέχουν στην τηλεδιάσκεψη, για να θέσουν ένα θέμα ως έκτακτο, ενώ έχει ξεκινήσει η τηλεδιάσκεψη. «Θα μπορούσαν να έχουν ζητήσει τη συζήτηση του θέματος εδώ και 5 ημέρες που έχει βγει η πρόσκληση ή έστω και σήμερα 2 ώρες νωρίτερα», είπε ο κ. Σταμούλης.

Ο κ. Βαρελάς χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του Δημάρχου αγενή και δήλωσε πως οι επικεφαλής των συνδυασμών αμέσως μετά κατέθεσαν αίτηση για έκτακτη οικονομική επιτροπή με θέμα την πρόσληψη νομικού συμβούλου για το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης-Αττικής, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Διαβάστε το δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων.
Διαβάστε το δελτίο τύπου του δημοτικού συνδυασμού «Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα».
Διαβάστε το δελτίο τύπου του δημοτικού συνδυασμού «Τώρα».
Διαβάστε το δελτίο τύπου του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα».
Διαβάστε το δελτίο τύπου του δημοτικού συνδυασμού «Όμορφες Πόλεις».

Πηγή φώτο: αρχείο

Παρόμοια άρθρα

Back to top button