Γ. Μπερδελής: «Κοιτάξτε ποιος μιλάει για Δημοκρατία!»

Δελτίο τύπου του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Τώρα», Γιώργου Μπερδελή:

Κύριε Σταμούλη δυστυχώς από εμένα δεν μπορείς να κρυφτείς, γιατί απλά γνωρίζω όλη την διαδρομή σου. Και την ΜΑΥΡΗ και την ΠΡΑΣΙΝΗ και την ΡΟΖ και την ΜΠΛΕ αλλά και την ΚΟΚΚΙΝΗ…

Δεν είσαι σε θέση λοιπόν εσύ κ. Σταμούλη να μου κάνεις μαθήματα Δημοκρατίας.
− Για πες μου κ. Σταμούλη πότε εισήχθης στην Σχολή Ευελπίδων;
– Ποια «Δημοκρατική κυβέρνηση» ήταν τότε;
– Με τι ιδεώδη και νοοτροπία γαλουχήθηκες;
– Γιατί αποκρύπτεις έως σήμερα την πραγματική σου πολιτική ιδεολογία σου και ταυτότητα;
– Πού ήσουν εσύ τελικά όταν στην διάρκεια της Χούντας χιλιάδες αγωνιστές έδιναν μάχη για την ανατροπή της; (Μελετούσες;)
– Τι σε δίδαξαν στα δύο χρόνια θητείας σου στην ΕΥΠ, να κάνεις το άσπρο μαύρο;

Απάντησε μου σε όλα αυτά τα ερωτήματα για να καταλάβει κι ο κόσμος πόσο ικανός είσαι να κάνεις το ψέμα αλήθεια και την πολιτική μικροπολιτική!

Ο καθένας λοιπόν έχει την δική του διαδρομή στα κοινά κι έχει δώσει πολλές φορές «εξετάσεις» για την μετριοπάθεια του, την Δημοκρατικότητα του και κυρίως την ευγένεια του, το πολιτικό ήθος και τον πολιτικό του λόγο.

Νοοτροπίες ξένες για σένα κ. Σταμούλη, κάτι που φαίνεται από τις πάμπολλες φορές που έχεις δεχτεί τα πυρά σύσσωμης της αντιπολίτευσης (τυχαίο;) εξαιτίας της φασίζουσας νοοτροπίας και συμπεριφοράς σου.

Όμως στο τελευταίο δελτίο τύπου του Γραφείου Επικοινωνίας σου (γράψε ποιος είναι υπεύθυνος για να το μάθει ο Μεγαρικός λαός), ξεπέρασες κάθε όριο ΨΕΥΔΟΥΣ, ΘΡΑΣΥΤΗΤΑΣ και ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ.

Στο δελτίο τύπου, αποκαλείς όλους τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης (ξέχασες τον κ. Αγγ. Μακρυγιάννη), τραμπούκους, αγενείς και κοινούς εισβολείς, ρίχνοντας δάκρυα πικρά για τον δήθεν κίνδυνο (εκτός των άλλων) και της εξάπλωσης του κορωνοϊού!!

Άραγε το βράδυ εκεί που πίνεις το ουισκάκι σου και καπνίζεις το πούρο σου δεν βλέπεις κανέναν συνωστισμό και κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού;

Μήπως όλα αυτά τα ευτελή ψεύδη τα λες για να μην γνωρίσουν οι πολίτες τι τελικά συνέβη και ποιες είναι οι ευθύνες σου για την προσαιγιάλωση του καλωδίου υπερυψηλής τάσης στην Πάχη;

Αποφασίσαμε ως αντιπολίτευση να σε συναντήσουμε προσωπικά με το αίτημα (σύμφωνα με την υπ’ αρ. 90/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου) να προσλάβουμε νομικό εγνωσμένου κύρους για την προσφυγή του δήμου στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το πρόβλημα του καλωδίου.

Κι ενώ από την προηγούμενη εβδομάδα είχες και στο email σου, αλλά και αντίγραφο στα χέρια σου προκειμένου να το βάλεις ως πρώτο και επείγον θέμα στην ημερήσια διάταξη της Οικονομικής Επιτροπής (ως όφειλες), έγραψες για ακόμη μια φορά στα παλιά σου τα παπούτσια την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πράξη που σημειωτέον αποτελεί και πειθαρχικό παράπτωμα!

Και έγραψες κ. Δήμαρχε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στα παλιά σου τα παπούτσια, γιατί απλά από καιρό είχες ξεπουλήσει τα συμφέροντα του δήμου και των πολιτών στο θέμα του καλωδίου.

Όσον αφορά την δήθεν «τραμπούκικη εισβολή» στο γραφείο του δημάρχου, η αλήθεια είναι ότι από την υπεύθυνη του γραφείου σου, ευγενικότατα το ζητήσαμε και περιμέναμε υπομονετικά, χωρίς καν να υψώσουμε ούτε τον τόνο της φωνής μας (που θα έπρεπε).

Η ίδια δε υπάλληλος, μας οδήγησε σε ένα γραφείο όπου ήταν ο εκκαθαριστής της ΔΕΥΑΜ ο κ. Μπαδήμας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με τον δήμαρχο ο οποίος από την πρώτη στιγμή άρχισε να μας κατηγορεί με εκφράσεις πεζοδρομιακού τύπου.

Όμως κύριε Σταμούλη δεν θα σας περάσει!

Θα σεβαστείτε στο ακέραιο την υπ. αριθμ. 90/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί αυτό απαιτούν οι κανόνες της Δημοκρατίας που απ’ ότι φαίνεται για εσάς είναι ξένες.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button