Έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής στο πολιτιστικό κέντρο Κινέττας

Ένα ακόμη καλλιτεχνικό δρώμενο, μια  σπουδαία έκθεση ζωγραφικής φιλοξενεί αυτές τις ημέρες το Πολιτιστικό Κέντρο Κινέττας (58ο χλμ. Π.Ε.Ο.Α.Κ.). Την  Αναδρομική  Έκθεση Ζωγραφικής και Γλυπτικής του Βασιλείου Μόσχου. 

 

Την εγκαινίασε  το Σάββατο 1 Αυγούστου ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σ. Κινέττας κ. Ευάγγελος Δαλάκας λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πρόκειται  για ένα γνήσιο ταλαντούχο και αυθεντικό καλλιτέχνη ο οποίος αν και αυτοδίδακτος, έχει να επιδείξει ένα πολύ αξιόλογο έργο και μια σημαντική παρουσία στο χώρο της σύγχρονης τέχνης. Η καλλιτεχνική δημιουργία αποτελεί αναμφίβολα μια ανώτερη μορφή έκφρασης, η οποία παρέχει στους καλλιτέχνες την ευκαιρία να αποτυπώσουν ή να ερμηνεύσουν με το χρωστήρα τους συγκεκριμένες ή αφηρημένες εικόνες από τον γύρω τους κόσμο, έννοιες, ιστορίες και συναισθήματα.  Ο καλλιτέχνης Βασίλειος Μόσχου, αποκαλύπτεται  και προτείνει τη δική του ξεχωριστή θεώρηση της πραγματικότητας και της αλήθειας. Ξεδιπλώνει τον εσωτερικό του κόσμο και με τα έργα του μας ταξιδεύει στην ιστορία της Ελλάδας. Ας ακολουθήσουμε λοιπόν αυτή την πορεία του και ας αφεθούμε στην μαγεία των χρωμάτων και των εικόνων που απλόχερα μας προσφέρει.»

 

Ο Βασίλειος Μόσχου δημιουργεί επάνω σε μάρμαρο, σε καμβά, σε πέτρα, σε φαγιάνς,  σε μουσαμά σε ξύλο κλπ. Έχει παρουσιάσει περισσότερες από 200  εκθέσεις.  Βραβεύθηκε πολλές φορές και έργα του βρίσκονται σε διάφορες συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

 

Η έκθεση θα διαρκέσει από την 1-8-2015 έως 9-8-2015 τις ώρες 17.00 έως 21.00 .

Παρόμοια άρθρα

Back to top button