Ευχαριστίες του Δημάρχου Γρ. Σταμούλη για την επιτυχία της 7ης Έκθεσης Μεγάρων Γη

Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε η 7η Έκθεση «Μεγάρων Γη» στα Μέγαρα, που απέσπασε πολλά ευμενή σχόλια, τόσο από τους ντόπιους, όσο και από τους εκτός Δήμου επισκέπτες, οι οποίοι ήσαν πάρα πολλοί, ο Δήμαρχος Μεγάρων – Νέας Περάμου κ. Γρηγόρης Σταμούλης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους συντελεστές, με την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η Μεγάρων Γη,  που από το 2009 πραγματοποιείται στα Μέγαρα και από το 2015 ξεκίνησε στον Σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, αποτελεί τον σημαντικότερο αναπτυξιακό θεσμό στον Δήμο μας, με ιδιαίτερα θετικές επιδράσεις στην τοπική παραγωγή, επιχειρηματικότητα και οικονομία.

 

Η επιτυχία της φετινής, «7ης Μεγάρων Γη» στα Μέγαρα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, παρά τις αντίξοες συνθήκες και την οικονομική κρίση, που εξακολουθεί να μαστίζει την χώρα μας.

 

Οφείλω λοιπόν να αποδώσω τα εύσημα και να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, για μιαν ακόμη φορά, όλους όσους συνέβαλλαν στην μεγάλη αυτή επιτυχία. 

 

Ιδιαίτερα συγχαίρω και ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ. κ. Σπύρο Κορώση, την αντιπρόεδρο Κατερίνα Καστάνη-Πούλου, τους εθελοντικά συμμετέχοντες στην διοργάνωση της έκθεσης Σωτήρη Καστάνη και Χάρη Αντωνίου, τους εθελοντές που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στην διαμόρφωση και στην προετοιμασία του χώρου με προεξάρχοντα τον Φώτη Χατζόπουλο, τους εκθέτες, τους συλλόγους, τους καλλιτέχνες, τους εργαζόμενους στον Δήμο και φυσικά, τους επισκέπτες και τους επισήμους από ολόκληρη την Αττική, που μας τίμησαν με την παρουσία τους».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button