Γρ. Σταμούλης: «Συγχαρητήρια για το χρυσό των εφήβων στο μπάσκετ»

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, δήλωσε για την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής ομάδας των εφήβων στο μπάσκετ, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων.

 

«Με μεγάλη χαρά, υπερηφάνεια και συγκίνηση, συγχαίρω από τα βάθη της καρδιάς μου και ευχαριστώ τους έφηβους αθλητές του μπάσκετ και όλους όσους συνέβαλλαν, ώστε για μια ακόμη φορά η Ελλάδα μας να ανεβεί στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, ως πρωταθλήτρια Ευρώπης.

 

Οι  έφηβοι διεθνείς μας κατέκτησαν την κορυφή, ενώνοντας το ταλέντο και τις προσωπικές τους ικανότητες και λειτουργώντας ως ομάδα. Με σωστή προετοιμασία, σχέδιο, ανυπέρβλητα ψυχικά αποθέματα και ατελείωτες δυνάμεις, απέδειξαν για μιαν ακόμη φορά ότι, όποτε εμείς οι Έλληνες ενώνουμε τις δυνάμεις μας και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, μεγαλουργούμε!

 

Απέδειξαν επίσης ότι, οι νέες γενιές αποτελούν την χρυσή ελπίδα του έθνους μας! Αποτελούν το σύγχρονο πρότυπο του μαχητή που γνωρίζει να παίρνει την νίκη και δίνουν το καλύτερο παράδειγμα, για να ξεπεράσουμε τα σημερινά προβλήματα και να οδηγήσουμε την Ελλάδα μας, εκεί που της αξίζει.

 

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια εκφράζω προς τον συμπολίτη μας Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος, πέρα από κορυφαίος αθλητής είναι και εξαιρετικός άνθρωπος. Με το ήθος και τις αρετές του κοσμεί την ιδιαίτερη πατρίδα μας, τα Μέγαρα, γι αυτό και άμεσα θα προτείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο την δημόσια επιβράβευσή του, με τιμητική διάκριση από τον Δήμο».

 

Πέραν της δήλωσής του, ο κ. Σταμούλης απέστειλε σχετική συγχαρητήριο επιστολή και προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.  

Παρόμοια άρθρα

Back to top button