Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου συνδυασμού «Ένωση Πολιτών» Γρηγόρη Σταμούλη

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Ένωση Πολιτών» με υποψήφιο Δήμαρχο το Γρηγόρη Σταμούλη, στα Μέγαρα.

Τον αγιασμό στο εσωτερικό του εκλογικού κέντρου διαδέχθηκε η ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου. Το δρόμο και τα γύρω πεζοδρόμια κατέκλυσαν πλήθος κόσμου που είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους. Ο Γρηγόρης Σταμούλης κάλεσε τους πολίτες να αποφασίσουν «αν θέλουν να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του Δήμου».

Ο κ. Σταμούλης έκανε εκτενή απολογισμό της θητείας του. Μεταξύ άλλων μίλησε για τις 3 θεομηνίες που ήρθε αντιμέτωπος ο Δήμος και τον τρόπο που αυτές αντιμετωπίστηκαν άμεσα κι αποτελεσματικά, για τις ενέργειες που έγιναν για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών και για τις δράσεις όσον αφορά την καθαριότητα. Αναφέρθηκε στην ίδρυση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, στην ίδρυση του 1ου Βρεφικού Σταθμού στα Μέγαρα και του Βρεφονηπιακού Σταθμού στη Νέα Πέραμο, στις αναβαθμίσεις που έγιναν στις αθλητικές υποδομές και τα σχολεία και στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου.

Διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι το έργο αυτό θα συνεχιστεί κι ότι «η νίκη μπορεί να έρθει από την 1η κιόλας Κυριακή».

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button