Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Θανάση Μπούρα στα Μέγαρα

Ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας πραγματοποίησε τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου στα Μέγαρα, την Τετάρτη 19 Ιουνίου.

Ακολουθεί δελτίο τύπου:

Πάρα πολλοί φίλοι του Θανάση Μπούρα τον τίμησαν με την παρουσία τους και άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον την ομιλία του. Οι παρευρισκόμενοι έδειξαν ιδιαίτερη αγάπη, ενθουσιασμό, εκτίμηση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Βουλευτή τους. Ο ίδιος ο κ. Μπούρας τους ευχαρίστησε όλους θερμά για την τιμή που του έκαναν και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η αγάπη και η στήριξή τους, του δίνει τη δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του για την Δυτική Αττική.

Ο κ. Μπούρας μίλησε για την κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Ιουλίου καθώς αφορούν τα εθνικά μας ζητήματα, την ποιότητα της Δημοκρατίας, την οικονομία, την αναπτυξιακή διαδικασία, τη δημόσια ασφάλεια, την υγεία, την παιδεία. Και είπε ότι η πολιτική αλλαγή είναι εθνική αναγκαιότητα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μπούρας τόνισε ότι «Οι πολίτες απαιτούν πολιτική αλλαγή και θα το δείξουν στις κάλπες της 7ης Ιουλίου. Με την εμπιστοσύνη των πολιτών, τη Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό, θα ξαναχτίσουμε την Ελλάδα. Μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους και εισφορές. Όπου οι επενδύσεις θα φέρουν πολλές και καλά αμειβόμενες νέες θέσεις εργασίας και η επιχειρηματικότητα θα ανθίσει. Μια Ελλάδα με αληθινά κοινωνική πολιτική που θα παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για όλους. Που θα εγγυάται συνθήκες ασφάλειας για όλους τους Έλληνες και σε όλες τις γειτονιές και ιδιαίτερα στη Δυτική Αττική. Μίλησε για ενίσχυση της μεσαίας τάξης με μια σειρά από μέτρα που είναι ήδη έτοιμα και που θα οδηγήσουν στη μείωση των φόρων, η οποία θα συμβάλλει στην ενίσχυση της ανάπτυξης. Τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία θα αποκαταστήσει τις αδικίες που έγιναν σε βάρος των πολιτών.

Ο κ. Μπούρας επεσήμανε επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία έχει συγκεκριμένο, ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα το οποίο θα εφαρμόσει από την επόμενη των εκλογών.

Ο κ. Μπούρας αναφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων στο οποίο βρέθηκε εχθές το πρωί όπου διαμαρτυρήθηκε έντονα για το νέο ωράριο λειτουργίας του το οποίο θα είναι ανοιχτό πέντε ημέρες την εβδομάδα από τις 8:00 έως τις 15:00 σύμφωνα με απόφαση της 2ης ΔΥΠΕ. Ωράριο λειτουργίας που θυμίζει δημόσια υπηρεσία. Και ενημέρωσε τους συμπολίτες του ότι ζήτησε την άμεση αναθεώρηση της απόφασης της 2ης ΔΥΠΕ, την ενίσχυση του προσωπικού και τη λειτουργία επί 24ώρου βάσεως κατά τρόπο που να καλύπτει τις ανάγκες και να προφυλάσσει την υγεία των πολιτών του Δήμου Μεγαρέων και Νέας Περάμου.

Αναφέρθηκε επίσης και στο Κτηματολόγιο όπου μετά από συνεχείς κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις και πιέσεις του κ. Μπούρα προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας όχι μόνο δόθηκε η 3μηνη παράταση προθεσμίας δηλώσεων κτηματογράφησης Μεγάρων αλλά με τροπολογία που φηφίστηκε δόθηκε επιπλέον 6μηνιαία παράταση η οποία ήδη υλοποιείται μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου και προβλέπεται να εξαντληθεί το Δεκέμριο του 2019.

Ο κ. Μπούρας αναφέρθηκε επίσης σε έργα σημαντικά για την περιοχή που φέρουν τη σφραγίδα του όπως το λιμάνι στην Πάχη Μεγάρων, ο δρόμος Μέγαρα-Αλεποχώρι, Μέγαρα – Άγιος Ιωάννης Μακρυνός, αποχετεύσεις, ρέμα Μαυρατζά κλπ.

Κλείνοντας ο κ. Μπούρας ευχαρίστησε όλες και όλους και τον καθένα ξεχωριστά γι’ αυτή τη μεγάλη συγκέντρωση που δίνει δύναμη στον ίδιο και δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία στις 7 Ιουλίου θα είναι Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και ο Θανάσης Μπούρας πάλι ο δικός τους βουλευτής στη Δυτική Αττική.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button