Εγκαίνια βρεφονηπιακού σταθμού Νέας Περάμου

Με μια σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ν. Περάμου τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018, τα οποία τέλεσε ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνο που χοροστάτησε της τελετής των εγκαινίων παρουσία των μικρών μαθητών και των γονέων τους.

 

 

Ο Δήμαρχος κ. Σταμούλης αναφέρθηκε αναλυτικά στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν ενώ μίλησε για την άρτια κατάρτιση του προσωπικού των βρεφονηπιακών σταθμών και την μεγάλη προσφορά τους στα παιδιά, η οποία αναγνωρίζεται και από τους γονείς.

Τέλος ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκαν για την δημιουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού, την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κ. Γιάννα Ρήγα, τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Σταμούλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του νομικού προσώπου, τον Πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Γιάννη Μιχαλόπουλο και το ΙΚΕΑ ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο σημαντικό έργο που επιτελείται στον τομέα της προσχολικής ηλικίας φροντίζοντας όλα τα παιδιά να φιλοξενούνται στις δημοτικές δομές του Δήμου.
Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν τα μικρά παιδιά έδωσαν ανθοδέσμες στην Πρόεδρο του ΝΠΔΔ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κ. Γιάννα Ρήγα και την εκπρόσωπο του ΙΚΕΑ για να τις ευχαριστήσουν.

Η Πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος, το Δ.Σ και το προσωπικό του ΝΠΔΔ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» συνεχίζουν ακούραστα, με διάθεση για προσφορά και δουλειά και με φιλόδοξους στόχους για το καλό του Δήμου μας. Ο βρεφονηπιακός σταθμός της Ν. Περάμου από πλευράς υποδομής και τεχνικής υποστήριξης διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να χαρακτηριστεί σύγχρονος και λειτουργικός, είναι ύψιστης σημασίας για την τοπική κοινωνία και αποτελεί σημαντικό στήριγμα για τις εργαζόμενες μητέρες.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης, Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν. Δημοκρατίας, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μεγαρέων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button