Κλειστή συγκέντρωση στελεχών της «Ένωσης Πολιτών»

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης μίλησε σε κλειστή συγκέντρωση στελεχών της «Ένωσης Πολιτών».

Ακολουθεί δελτίο τύπου:

Το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαρτίου 2019 στην αίθουσα του Κέντρου ΝΙΣΑΙΑ στη Βαρέα, ο επικεφαλής της ανεξάρτητης υπερκομματικής “Ένωσης Πολιτών” Γρηγόρης Σταμούλης Δήμαρχος Μεγαρέων, μίλησε σε κλειστή συγκέντρωση συνεργατών του κάνοντας απολογισμό των πεπραγμένων της Διοίκησης του Δήμου στα τέσσερα τελευταία χρόνια αφ’ ενός και γνωστοποιώντας το νέο πρόγραμμα και το στρατηγικό σχέδιο για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών αφ’ ετέρου ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019.
Στη συγκέντρωση αυτή συμμετείχαν κι έδωσαν βροντερό παρών περί τα εκατόν είκοσι (120) παλαιά και νέα στελέχη του συνδυασμού, που άκουσαν με ικανοποίηση κι ενθουσιασμό την ομιλία του Δημάρχου και δεσμεύτηκαν για νέο αγώνα έτσι ώστε η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ να κερδίσει κι αυτές τις εκλογές και να συνεχιστεί η καλή πορεία του Δήμου για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων με σωστή διαχείριση, νοικοκυρεμένη κι αξιόπιστη διοίκηση, δίχως έπαρση αλλά με δύναμη, τη σοβαρότητα που απαιτείται, σεβασμό στον πολίτη, υπευθυνότητα, συνέπεια, εργατικότητα, επιμονή στην επίτευξη των στόχων και προστασία των τοπικών συμφερόντων.

Ο Δήμαρχος ζήτησε από όλους εμπιστοσύνη, συνεργασία, συσπείρωση
και όλοι μαζί να βαδίσουν στη νέα πορεία για την ολοκλήρωση του προγράμματος και της αρχικής διακήρυξης της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και των δεσμεύσεων ενώπιον του λαού με συνέπεια λόγων και έργων.
Μίλησαν και άλλα στελέχη της Ένωσης πολιτών είτε σχολιάζοντας τα πεπραγμένα της Δημοτικής αρχής είτε διατυπώνοντας προτάσεις και απόψεις ενόψει της νέας θητείας στην Διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων.

Στο κλείσιμο της συγκέντρωσης ο Δήμαρχος επεσήμανε τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετώπισε η νέα Διοίκηση του Δήμου από τον Σεπτέμβριο του 2014, στο ξεκίνημα της θητείας παραλαμβάνοντας έναν Δήμο καταχρεωμένο, διαλυμένο κυριολεκτικά σε αποσύνθεση υπό την απειλή άμεσης χρεωκοπίας και την υπερπροσπάθεια που έγινε από όλους τους συνεργάτες προκειμένου να μπουν όλα σε μία τάξη ευχαριστώντας από καρδιάς όλα τα στελέχη, τους αιρετούς και τους υπαλλήλους του Δήμου για την συνεισφορά τους προκειμένου ο δήμος να νοικοκυρευτεί και να μπει ξανά σε ανοδική πορεία.

«Δεν είμαστε τέλειοι, είπε ο Δήμαρχος, σφάλματα και λάθη κάναμε και παραλείψεις είχαμε και ανθρώπους στεναχωρήσαμε. Όμως κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει ότι δεν δουλέψαμε, δεν αγωνιστήκαμε και δεν καταπιαστήκαμε με τα πάντα. Πετύχαμε πάρα πολλά και τώρα σας καλώ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πάμε δυναμικά να δώσουμε τον καλό αγώνα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ΕΝΩΜΕΝΟΙ κι αποφασισμένοι, να πετύχουμε μία νέα ΝΙΚΗ, να γράψουμε ιστορία έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα των καιρών και στις απαιτήσεις των συμπολιτών και να ολοκληρώσουμε το έργο μας και την αποστολή μας.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button