Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα: Εσείς μπορεί να ξεχνάτε κ. Σταμούλη ο λαός όμως όχι

Σε ακόμη μία προεκλογική φιέστα παραπλάνησης και ψεύδους προχώρησε ο κύριος Σταμούλης, με αφορμή τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Νέα Πέραμο.

Άλλη μια φορά, χρησιμοποιώντας ψεύδη, προσπάθησε με “κορυφαίο” θέμα την καταβολή της μισθοδοσίας των υπαλλήλων του Δήμου, να πείσει για την ικανότητα του.

Ξέχασε βέβαια να πει στους πολίτες (και υπαλλήλους) πως ήταν εκείνος, που επί Διοικήσεως μας, προσκαλούσε και δήλωνε δημόσια υποστήριξη, σε όσους είχαν οφειλές με τον Δήμο να τα διεκδικήσουν δικαστικά, γνωρίζοντας πως αυτό είχε ως αποτέλεσμα κατασχέσεις και αδυναμία καταβολής μισθών! Ένα βρόμικο παιχνίδι του κύριου Σταμούλη, στην πλάτη των εργαζομένων, πάνω στο οποίο έχτισε την πολιτική του καριέρα.

Ωστόσο δεν δίστασε με θράσος να εκφράσει την ευχαρίστηση του, που κατά την θητεία του, δεν σημειώθηκε κανένα δεινό στις πόλεις μας! Προφανώς ξέχασε γρήγορα τις φονικές πλημμύρες, τα εκατοντάδες κατεστραμμένα νοικοκυριά στη Νέα Πέραμο και τον ένα νεκρό! Όπως ξέχασε και την καταστροφική πυρκαγιά στην Κινέττα και τις εκατοντάδες καμένες περιουσίες! Όπως και τον νεκρό εργαζόμενο του Δήμου από ατύχημα!

Κατηγόρησε την Διοίκηση μας, πως έφερε τα Διόδια και το αγκυροβόλιο. Ξέχασε όμως, πως τα διόδια όχι μόνο τα αποδέχτηκε και ο ίδιος, αλλά όπως είχε δηλώσει και σε Δημοτικό Συμβούλιο στις 21 Φεβρουαρίου 2014, πήγε ο ίδιος και μάλιστα χωρίς να έχει εξουσιοδότηση (!) να πιέσει την εταιρία, ζητώντας θέσεις εργασίας!

Μίλησε για τον δρόμο του πυροβολικού, έργο δρομολογημένο από την δική μας Διοίκηση, το οποίο καπηλεύτηκε πλήρως. Του ξέφυγε βέβαια στην ομιλία του και ομολόγησε, πως το μόνο που θα προσφέρει ο Δήμος, είναι κάτι υλικά, τα οποία όπως είπε θα είναι από δωρεές, διότι η χρηματοδότηση θα γίνει από το Υπουργείο Άμυνας και οι χωματουργικές εργασίες από υπηρεσίες του στρατού!

Φυσικά, δεν είπε κουβέντα για τον ΧΥΤΥ, ο οποίος εντάσσεται στο Περιφερειακό Σχεδιασμό, που η ίδια η Περιφερειάρχης κ. Δούρου, πριν λίγες μέρες, ανακοίνωσε πως είναι νόμος του κράτους! Για τη Διαβούλευση που προηγήθηκε και ολοκληρώθηκε το Νοέμβριο του 2017, την οποία απέκρυψε από τον λαό και από το Δημοτικό Συμβούλιο!

Όπως φυσικά και για τον καρκινογόνο Ευρασιατικό αγωγό υψηλής τάσης ρεύματος, σχεδιασμό που επίσης απέκρυψε από τον λαό και το Δημοτικό Συμβούλιο, με αποτέλεσμα να θεωρείται ένα έργο πλήρως δρομολογημένο, για το οποίο όπως ο ίδιος ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου είπε, «..η συζήτηση για την έγκριση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων αναβάλλεται  γιατί ο Δήμαρχος Μεγαρέων, ζήτησε να γίνει μετά τις εκλογές…». Οι λόγοι, προφανείς…

Δυστυχώς για τον κ. Σταμούλη, μπορεί ο ίδιος να ξεχνάει, ο λαός όμως θυμάται. Θυμάται ποιος του είπε την αλήθεια και ποιος τον εξαπάτησε. Θυμάται ποιος τον εκμεταλλεύτηκε για πολιτικό όφελος και ποιος έρχεται τώρα πάλι με ψέματα και παραπλανητικά επιχειρήματα να ωφεληθεί πολιτικά.

Στις 26 Μαΐου ο κ. Σταμούλης και η Διοίκηση του, θα βρεθούν μπροστά σε μια σκληρή πραγματικότητα. Και φυσικά, θα βρεθούν μπροστά στις βαρύτατες ευθύνες τους, κυρίως για τα 2 καταστρεπτικά έργα, του ΧΥΤΥ και του αγωγού ρεύματος, που θα φέρουν αποκλειστικά την δική τους υπογραφή, αλλά και για την γενικότερη υποβάθμιση του Δήμου μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button