Ευχές του Δημάρχου Μεγαρέων στους Υποψήφιους Φοιτητές

Η προετοιμασία των μαθητών και των μαθητριών της Γ΄ Λυκείου για τις εξετάσεις εισαγωγής τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπήκε στην τελική της ευθεία.

Οι μαθητές και μαθήτριες δίνουν σε λίγες ημέρες  την σημαντικότερη μέχρι τώρα μάχη για το μέλλον τους, μια μάχη που θα αποτελέσει και το εφαλτήριο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Ενόψει λοιπόν των πανελλήνιων εξετάσεων ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και αυτή θα έρθει, εάν κατά την διάρκεια των εξετάσεων είσαστε ήρεμοι, ψύχραιμοι και χωρίς άγχος, αφού η προετοιμασία σας έχει ήδη συντελεστεί και είσαστε πλέον «οπλισμένοι» με τις απαραίτητες γνώσεις – εφόδια  για την μάχη.

Εύχομαι το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους σας και να σημάνει την αρχή για έναν νέο κύκλο εμπειριών και γνώσεων, που θα αποτελέσουν μελλοντικά ισχυρό όπλο για την επαγγελματική και προσωπική σας καταξίωση και θα σας επιτρέψουν να εκπληρώσετε με θάρρος και αυτοπεποίθηση τα όνειρά σας.

Οι γονείς με υπομονή και καρτερία, ας συνεχίσουν να είναι το στήριγμα και οι ηθικοί συμπαραστάτες των παιδιών τους.

Στην δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, που τα ιδεώδη και τα ιδανικά υποχωρούν, μπροστά στα οικονομικά δεινά που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας, ο πνευματικός πλούτος είναι αυτός που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τελικά κάθε δυσχέρεια και να οδηγηθούμε σε ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον.

Και πάλι σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία!»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button