Διαδικτυακή ψηφοφορία για τον Διαγωνισμό Κήπων & Μπαλκονιών

Ο Διαγωνισμός Κήπων & Μπαλκονιών,  που διοργανώθηκε από το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας των Μεγάρων, στο πλαίσιο της” Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος “  είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 4 Ιουνίου με τη διαδικασία της διαδικτυακής ψηφοφορίας.

Την Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017, ώρα 8:00μ.μ. στην Πλατεία Βασιλίσσης Φρειδερίκης (Λυτάρα) θα λάβει χώρα η εκδήλωση της Βράβευσης των νικητών.

Ήδη η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε με τη διαδικασία της επίσκεψης των μελών της Κριτικής Επιτροπής στα σπίτια όσων δήλωσαν συμμετοχή (από 22 Μαΐου έως 25 Μαΐου 2017) και τη σχετική αξιολόγηση, που μετράει σε ποσοστό 70 % στην τελική κατάταξη και το υπόλοιπο 30 % στη δεύτερη φάση, θα προσμετρηθεί με το αποτέλεσμα της Διαδικτυακής Ψηφοφορίας.

Στη διαδικτυακή ψηφοφορία μπορείτε να ψηφίζετε εδώ:

Διαγωνισμός Κήπων & Μπαλκονιών Δήμου Μεγαρέων

Δώστε την ψήφο σας στην ενότητα φωτογραφίες, πατώντας “LIKE” σε όσα από τα άλμπουμ σας αρέσουν είτε αφορά κήπο είτε μπαλκόνι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταχωρημένη θεωρείται η ψήφος όταν η αντίδραση μου αρέσει (το “LIKE”) έχει γίνει στο άλμπουμ και όχι στις φώτογραφίες που υπάρχουν μέσα σε αυτό.

Η Κριτική Επιτροπή απαρτίζεται από την Κα Ιωαννίδου Αγάπη, Γεωπόνο, Προϊσταμένη Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Μεγαρέων, την Κα Κόμπουλη – Νικολοπούλου Άννα, γεωπόνο και τον κ. Βαγγέλη Ορφανό , Αρχιτέκτονα Μηχανικό.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Διαγωνισμού Κήπων και Μπαλκονιών κ. Ηλίας Μουσταΐρας δήλωσε:

«Ο Διαγωνισμός αυτός οργανώθηκε εφέτος για πρώτη φορά και θεσπίστηκε να γίνεται κάθε χρόνο από το Τοπικό μας Συμβούλιο, στο πλαίσιο της αισθητικής αναβάθμισης της πόλης, των οικισμών και περιοχών της Δημοτικής Ενότητας των Μεγάρων, έχοντας ως στόχο την ενεργοποίηση  και συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών προς την κατεύθυνση αυτή.»

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης Δήλωσε:

«Με την πρωτοβουλία αυτή του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας των Μεγάρων, πιστεύουμε ότι οι συμπολίτες θα ανταποκριθούν ευχάριστα έτσι ώστε να υπάρξουν περισσότεροι ιδιωτικοί χώροι πρασίνου οι οποίοι  θα συντηρούνται  και θα παρουσιάζουν μία καλαίσθητη εικόνα που θα προβάλει την πόλη  και φυσικά για την προσπάθειά τους αυτή όσοι το επιθυμούν θα επαινούνται και θα βραβεύονται.

Για εφέτος θέλω να συγχαρώ όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό, να επαινέσω τον Πρόεδρο κ. Ηλία Μουσταΐρα και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Διαγωνισμού Κήπων και Μπαλκονιών και να ευχαριστήσω τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής για τον χρόνο που διέθεσαν προκειμένου να αναδειχθούν οι νικητές.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button