ΔΤ: Έτοιμη η πρώτη φάση της Κυκλοφοριακής Μελέτης των Μεγάρων

Με βάση τα στοιχεία της έρευνας 61% των πολιτών επιθυμούν στο μέλλον ποδήλατο και βάδισμα ως μέσο μετακίνησης στην πόλη των Μεγάρων

«Ελάτε να σχεδιάσουμε την πόλη μας μαζί». Αυτό είναι το χαρακτηριστικό μήνυμα με το οποίο ο Δήμος Μεγαρέων θέλει να επιτύχει την ενεργοποίηση και τη συμμετοχή όλων των πολιτών στην επόμενη φάση αναθεώρησης κυκλοφοριακής μελέτης της πόλης των Μεγάρων, αφού η Α’ φάση ολοκληρώθηκε και τα συμπεράσματα των μελετητών βρίσκονται ήδη στα χέρια των αρμοδίων.

Α φάση Κυκλοφοριακής Μελέτης των Μεγάρων

Ολοκληρώθηκε από τον ανάδοχο «ΝΑΜΑ Α.Ε. – ΕΡΑΣΜΟΣ, Σύμβουλοι Μηχανικοί ΕΠΕ» η Α’ Φάση της Αναθεώρησης Κυκλοφοριακής Μελέτης της πόλης Μεγάρων.

Η Α’ Φάση αφορά στην απογραφή της υφιστάμενης κατάστασης και στην διαμόρφωση των προκαταρκτικών προτάσεων. Η επόμενη φάση της μελέτης θα περιλαμβάνει τις οριστικές προτάσεις, για τα κυκλοφοριακά θέματα της πόλης μας.

Την Παρασκευή 2 Ιουλίου, η Ομάδα Μελέτης παρουσίασε την Α’ Φάση στην Τεχνική Υπηρεσία και στη Διοίκηση του Δήμου.

Για την επιτυχή ολοκλήρωση μιας κυκλοφοριακής μελέτης απαιτείται η ενεργή συμμετοχή όλων των πολιτών και φορέων της πόλης. Ελάτε λοιπόν να σχεδιάσουμε την πόλη μας μαζί.
Στην ιστοσελίδα του Δήμου αναρτήθηκε η παρουσίαση της Ομάδας Μελέτης, με τις προτεινόμενες επεμβάσεις, για την ενημέρωση σας.

Μπορείτε να καταθέσετε στο πρωτόκολλο του Δήμου τις παρατηρήσεις και προτάσεις σας.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button