Δωρεάν συμμετοχή σε πρόγραμμα κατασκηνώσεων για παιδιά του δήμου Μεγαρέων

Ο Δήμος Μεγαρέων σε συνεργασία με την ομάδα Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων σας ενημερώνει ότι εξασφάλισε θέσεις συμμετοχής παιδιών από τον Δήμο Μεγαρέων (Μέγαρα – Νέα Πέραμος) στις παιδικές κατασκηνώσεις του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας που βρίσκονται στο Σούνιο Αττικής. Διάρκεια από 25 Ιουλίου μέχρι 7 Αυγούστου 2015.

 

Η συμμετοχή αφορά αγόρια και κορίτσια ηλικίας 12 – 15 ετών δηλ. γεννηθέντα από 1/01/2000 έως 31/12/2003.

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κατατίθενται μέχρι και 20 Ιουλίου 2015  στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μεγαρέων στην οδό Πλούτωνος 3 (Πλακάκια – ΔΕΥΑΜ) τηλ. 2296028019  και στα γραφεία της Ομάδας Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων στην οδό Κλεισούρας 39 τηλ.  2296025639.

 

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

α) Πιστοποιητικό γεννήσεως ή άλλο δημόσιο έγγραφο (π.χ. βιβλιάριο ασθενείας, Διαβατήριο) από το οποίο ν’ αποδεικνύεται η ημερομηνία γεννήσεως του παιδιού.

β) Ιατρική γνωμάτευση ότι δεν πάσχει από κάποια μεταδοτική ή ψυχική νόσο ή κάποιο άλλο αίτιο το οποίο θα τα εμποδίζει να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις της κατασκήνωσης.

γ) Για τα παιδιά των αγροτών (γεωργών, κτηνοτρόφων κ.λ.π.) θα χρειασθεί και βεβαίωση από τον Συνεταιρισμό ή τον αγροτικό ή δασικό κ.λ.π. σύλλογο που ανήκουν οι γονείς, ότι πράγματι αυτοί είναι αγρότες.

 

Η  διαμονή των παιδιών στην κατασκήνωση είναι εντελώς δωρεάν.

               

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button