Ημερίδα οδικής ασφάλειας στο δημαρχείο Μεγάρων

Ο Δήμος Μεγαρέων διοργανώνει ημερίδα οδικής ασφάλειας με τη συνεργασία της εθελοντικής ομάδας Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, (από 18.00 έως 20.00) στο δημαρχείο Μεγάρων, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: “Πολιτισμός και Οδική Ασφάλεια”.

 

Σκοπός αυτής της ημερίδας είναι η γενικότερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα Οδικής Ασφάλειας και κυκλοφοριακής Αγωγής, που σαφώς συνιστούν μέλημα του Δήμου, υποχρέωση και φροντίδα κάθε σύγχρονης Κοινωνίας και εκφράζει την παιδεία και τον πολιτισμό του Δήμου και του κάθε δημότη ξεχωριστά.

 

Ομιλητές θα είναι συγκοινωνιολόγοι και ειδικοί στον τομέα της Οδικής Ασφάλειας και στόχος είναι να δοθούν γενικές χρηστικές πληροφορίες, οδηγίες και γνώσεις, που πρέπει να έχουν όλοι για να κυκλοφορούν σωστά και με ασφάλεια στο Αστικό Οδικό Δίκτυο, είτε πεζοί, είτε κινούμενοι με ποδήλατο, είτε με μοτοσυκλέτα, είτε με αυτοκίνητο.

 

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη και πρέπει την εκδήλωση αυτή να την παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, ιδιαίτερα γονείς και κηδεμόνες των μικρών μαθητών, αλλά και όλοι οι πολίτες.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button