Με πρωτοβουλίες του Δημάρχου ενισχύονται τα Τμήματα Αστυνομίας και Τροχαίας στον Δήμο Μεγαρέων

Θετικό αποτέλεσμα είχαν, για μια ακόμη φορά, οι πρωτοβουλίες του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη προς την κεντρική διοίκηση, για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και ασφάλειας των δημοτών.

 

Χάρη στις συνεχείς επαφές του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, βουλευτές και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες, όχι μόνον δεν πρόκειται να απομακρυνθούν τα Τμήματα Αστυνομίας και Τροχαίας από τον Δήμο Μεγαρέων (στα πλαίσια των εξαγγελθεισών περικοπών και συγχωνεύσεων), αλλά αντιθέτως, θα ενισχυθούν ποιοτικά και ποσοτικά.

 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφα που κοινοποιήθηκαν προς τον Δήμο, από το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας (αρ. πρωτ. 6001/7/1-α'/ 22-05-2015) και από την Γενική Διεύθυνση Οικονομικών και Επιτελικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης (αρ. πρωτ. 7017/4/18610/02/06/2015), τα Τμήματα Τροχαίας και Αστυνομίας στον Δήμο Μεγαρέων θα ενισχυθούν με ικανό αριθμό Αστυνομικών και εκ των ενόντων, αλλά και κατά τις τακτικές μεταθέσεις του τρέχοντος έτους. Παράλληλα, θα γίνει βέλτιστη συντήρηση και αξιοποίηση του υπάρχοντος στόλου οχημάτων.  

 

Σχολιάζοντας την θετική ανταπόκριση της Πολιτείας στις πρωτοβουλίες του, ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης ευχαριστεί όλους όσους με διάθεση συναίνεσης και συνεργασίας, συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων στον Δήμο. Παράλληλα, ο κ. Σταμούλης επισημαίνει πόσο ανούσιες και καταστροφικές είναι για τον Δήμο, οι στείρες αντιπαραθέσεις μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων και μάλιστα, μεσούσης της μεγάλης κρίσης που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Και με νόημα τονίζει ότι, “οι φωτογραφίες με τα χαμόγελα και οι επιστολές προς τους βουλευτές”, έφεραν τελικά το αποτέλεσμα και διέψευσαν για μια ακόμη φορά όσους από την δημοτική αντιπολίτευση χλεύαζαν ανοήτως και με μικροπρέπεια τους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής, για λόγους εντυπώσεων και μόνον.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button