Δωρεάν rapid test στις βιομηχανικές ζώνες Ελευσίνας, Μάνδρας και Ασπροπύργου

Από την Περιφέρεια Αττικής, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας

Η Περιφέρεια Αττικής, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με τους δήμους Ελευσίνας, Μάνδρας – Ειδυλλίας, Ασπροπύργου και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας – δυτικής Αττικής διενεργούν δωρεάν ελέγχους με rapid tests σε βιομηχανικές ζώνες της δυτικής Αττικής.

Δεδομένης της έξαρσης του τρίτου κύματος της πανδημίας, του αυξημένου κινδύνου για μετάδοση του ιού σε χώρους εργασίας, οι οποίοι στη δυτική Αττική κινούν πολύ ζωτικό μέρος της οικονομίας της χώρας μας, ο αντιπεριφερειάρχης δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέλαβε τον συντονισμό διενέργειας ελέγχων κατά του κορωνοϊού σε βιομηχανικές ζώνες της δυτικής Αττικής, με την στήριξη του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργου Πατούλη.

Εκτιμάται ότι θα ελεγχθούν συνολικά περίπου 1.200 εργαζόμενοι, με όφελος στην πρόληψη των εργαζομένων και στην δημόσια υγεία της ευρύτερης περιοχής.

Σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε ότι: «Οφείλουμε να φροντίζουμε για την υγεία των εργαζομένων που αποτελούν την παραγωγική δύναμη της χώρας μας και την δημόσια υγεία της ευρύτερης περιοχής. Με τον συντονισμό του Γ. Πατούλη, με την αμέριστη συνεργασία των δήμων και του Εργατικοϋπαλληλικού Κέντρου Ελευσίνας – δυτικής Αττικής, ευελπιστούμε ότι με τις δράσεις αυτές θα προστατεύσουμε τους εργαζόμενους και τους συμπολίτες μας και θα συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας στην περιοχή μας».

Ακολουθεί πρόγραμμα διενέργειας ελέγχων με rapid tests:

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021
Τοποθεσία: δήμος Ελευσίνας, ΠΑΕΓΑΕ Logistics, Γ. Γεννηματά 100, Μαγούλα
Ώρες: 10:00 – 14:00

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021
Τοποθεσία: δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΟΙΡΑ, ΘΕΣΗ ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟ, Μάνδρα
Ώρες: 10:00 – 14:00

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021
Τοποθεσία: δήμος Ασπροπύργου Οδός (και εκκλησία) ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, Ασπρόπυργος
Ωράριο διεξαγωγής: 10:00 – 14:00

Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο γραφείο Δημάρχου, του εκάστοτε Δήμου διενέργειας των rapid tests.

φωτογραφία αρχείου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button