Δωρεάν rapid tests σε περιοχές της Δυτικής Αττικής από την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών

Λ. Κοσμόπουλος: «Πρέπει να ελεγχθούμε για να προστατευθούμε και να κόψουμε τις αλυσίδες μετάδοσης»

Δωρεάν rapid tests θα διενεργηθούν σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, από κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με συντονισμό του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και ενέργειες του αντιπεριφερειάρχη, Λευτέρη Κοσμόπουλου, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου.

Τα κλιμάκια Ιατρών και Νοσηλευτών του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών θα βρίσκονται:

Την Τρίτη 11/01/2022 στον Δήμο Μεγαρέων (στο Δημαρχείο Μεγάρων, ώρες: 10 π.μ.- 2 μ.μ.).
Θα ακολουθήσουν αντίστοιχα, δράσεις έλεγχου στον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας και στον Δήμο Φυλής.
Οι συμπολίτες που θέλουν να κάνουν δωρεάν rapid tests χρειάζεται να έχουν μόνον την Αστυνομική τους Ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ. Δεν απαιτείται ραντεβού.

Να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών καταχωρούνται στη βάση δεδομένων του ΕΟΔΥ και οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι σύμφωνες με τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του.

Συντονιστής της δράσης είναι ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Γ. Κεχρής, ενώ τους ελέγχους επιβλέπει ο κ. Γιώργος Στεφανάκος, συντονιστής του Επιχειρησιακού Κέντρου της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λ. Κοσμόπουλος σχετικά ανέφερε: «Η προστασία της υγείας των συμπολιτών μας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για εμάς στην Περιφέρεια Αττικής. Ευχαριστώ τους Δήμους για την παραχώρηση των χώρων για να διεξαχθούν μαζικοί έλεγχοι από τα κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σε συμπολίτες μας, σε μια κρίσιμη φάση μεγάλης διασποράς της πανδημίας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button