Παραδόθηκαν οι πρώτες 40 εργατικές κατοικίες Ελευσίνας από τον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη

Λ. Κοσμόπουλος: «Συνεργαζόμαστε με τον δήμο και τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς για την αναμόρφωση της εικόνας του τόπου μας»

Παραδόθηκαν οι πρώτες 40 εργατικές κατοικίες Ελευσίνας από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, όπως αναφέρει δελτίο τύπου από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο.

Από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη και τον διοικητή του Οργανισμού Σπύρου Πρωτοψάλτη, παραδόθηκαν την Παρασκευή 9 Απριλίου οι 40 πρώτες εργατικές κατοικίες στον δήμο Ελευσίνας.

Σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε ότι: «Με ενέργειες του Δημάρχου Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου και τη συμβολή των αρμόδιων κυβερνητικών φορέων, παραδίδονται σε πολίτες της Ελευσίνας εργατικές κατοικίες, προς όφελος τόσο των πολιτών όσο και της γενικότερης εικόνας της πόλης μας που αποκτά ζωή στο παραλιακό μέτωπο.
Συνομιλήσαμε με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη για αυτό, μεταξύ και άλλων θεμάτων, για την ανάπλαση της περιοχής ενόψει και της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των πολιτών της δυτικής Αττικής».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button