Διοργάνωση ημερίδας νεολαίας με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Μεγάρων

Το Τοπικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαρέων διοργανώνει Ημερίδα Νεολαίας το Σάββατο 18 Απριλίου ώρα 6 μμ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μεγάρων με τη συνεργασία του “δικτύου νέων Ελλάδος – YOUTHNET HELLAS”,  στο πλαίσιο εφαρμογής  ενεργειών και δράσεων  με σκοπό την επιμόρφωση και ενεργή συμμετοχή των νέων της πόλης μας σε θέματα που αφορούν προγράμματα ανταλλαγής   νέων  καθώς και το πρόγραμμα “Erasmus 2014 – 2020”.

 

Kύριος εισηγητής θα είναι ο κ. Μανώλης Ανδριωτάκης, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα “η υπερδύναμη της αφήγησης”. Οι υπόλοιποι εισηγητές θα είναι:

 

  • Αντώνης Χριστάκης, Πρόεδρος Youthnet Hellas (Ανοιχτές Οργανωτικές δομές και Τεχνολογία)
  • Κώστας Σιμιτόπουλος, Γραμματέας Youthnet Hellas (Tο Πρόγραμμα Erasmus +/Νεολαία και οι ευκαιρίες για κινητικότητα στην Ευρώπη)
  • Μάνος Παυλάκης, Πρώην Πρόεδρος Youthnet Hellas (Δυναμική Ομάδων)
  • Δημήτρης Μακρυστάθης, μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Νεολαίας του Συμβουλίου της Ευρώπης (Co –management στον τομέα της Νεολαίας στην Ευρώπη)
  • Νατάσα Οικονομούλα, Υπεύθυνη διεθνών συνεργασιών Youthnet Hellas  (Δημιουργικότητα, youth work και Κοινωνική επιχειρηματικότητα)
  • Ερη Ευαγγελούλη – Στέλλα Ιωάννου, Υπεύθυνες αποστολής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Youthnet Hellas (Εμπειρίες κινητικότητας και μη – τυπικής μάθησης)

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μεγάρων κ. Ηλίας Μουσταϊρας δήλωσε:

 

«Το δίκτυο Νέων Ελλάδος – YOYTHNET HELLAS, είναι ένας μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός Οργανισμός  που επιζητά την συμμετοχή των νέων σε τοπικό, εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο μέσω διαφόρων δράσεων και παρεμβάσεων.

 

Για τις πολύτιμες αυτές δράσεις που υλοποιεί έχει λάβει το “βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη”, το έτος 2013 από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καθώς και την πιστοποίηση ποιότητας και αριστείας από την  UNESCO κατά το ίδιο έτος.

 

Αποφασίσαμε λοιπόν από κοινού, να διοργανώσουμε ανοιχτή προς το κοινό Ημερίδα, το Σάββατο 18 Απριλίου 2015, ώρα 6 μμ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Μεγάρων,  ευελπιστώντας να αναπτύξουμε μία εποικοδομητική συνεργασία,  στηρίζοντας τη νεολαία της πόλης μας και ευρύτερα του Δήμου Μεγαρέων.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button