Παρέμβαση Γ. Βλάχου στη Βουλή για το θέμα του εισιτηρίου του Προαστιακού στην Κινέτα

Ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ. Γιώργος Βλάχος έφερε στη Βουλή το θέμα της τιμής του εισιτηρίου του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, ζητώντας «να  αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος των κατοίκων της Κινέττας, καθώς σύμφωνα με τη σημερινή τιμολογιακή πολιτική, οι κάτοικοί της είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν διπλάσια τιμή  εισιτηρίου απ’ ότι οι κάτοικοι των Μεγάρων, παρά το γεγονός ότι οι ανωτέρω περιοχές ανήκουν στο Δήμο Μεγαρέων.»

 

Κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου  του Υπουργείου Υποδομών,Μεταφορών και Δικτύων «Ρυθμίσεις θεμάτων Μεταφορών, Τηλεπικοινωνιών και Δημοσίων Εργων» στη διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου  της Βουλής έθεσε το αίτημα του Δήμου Μεγαρέων.

 

Ο Υπουργός κ. Χρυσοχοϊδης  δεσμεύτηκε σε λίγες ημέρες που θα ανακοινώσει την τιμολογιακή πολιτική για τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, να εξετάσει το συγκεκριμένο αίτημα.

 

Ο κ  Βλάχος έθεσε επίσης το ζήτημα του ενιαίου εισιτηρίου της γραμμής του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Κόρινθος – Αθήνα με τις αστικές συγκοινωνίες, για το οποίο ο κ. Χρυσοχοϊδης δεσμεύτηκε να επιλύσει.

 

Ο κ. Βλάχος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button