Με νέα συμπληρωματική χορηγία του Θανάση Μαρτίνου ολοκληρώνεται ο πεζόδρομος στη Σχολή Πυροβολικού

Ο επίτιμος δημότης του δήμου μας, συμβάλλει εκ νέου για την ολοκλήρωση του έργου

Δελτίο τύπου από το γραφείο επικοινωνίας του δήμου Μεγαρέων, αναφέρει πως:

Είναι γνωστό ότι οι εργασίες για την διάνοιξη και κατασκευή του πεζόδρομου νοτίως της Σχολής Πυροβολικού στην Νέα Πέραμο, γίνονται με δαπάνες του κ. Θανάση Μαρτίνου, επίτιμου δημότη Μεγαρέων, ύστερα από αίτημα του δημάρχου Μεγαρέων.

Σε συνάντηση του δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη με τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, την εβδομάδα που πέρασε, αποφασίστηκε να μην τοποθετηθούν μπάρες και να παραμένει ο πεζόδρομος ανοικτός όλο το εικοσιτετράωρο για την διέλευση όλων των πεζών πολιτών.

Ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης με επιστολή του προς τον κ. Μαρτίνο, την ίδια μέρα, που έγινε η συνάντηση με τον υπουργό ζήτησε νέα συμπληρωματική χορηγία προκειμένου να καλυφθεί η δαπάνη της τοποθέτησης βυθιζόμενων στύλων τονίζοντας ότι «κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη η τοποθέτηση βυθιζόμενων στύλων, που θα απαγορεύουν την διέλευση οχημάτων, για να διατηρηθεί ο χαρακτήρας του πεζόδρομου και για την ασφάλεια των διερχομένων πεζών».

Ο κ. Μαρτίνος ανταποκρίθηκε θετικά άμεσα στο αίτημα του δημάρχου και απέστειλε το παρακάτω σχετικό email : «Αξιότιμε κ. δήμαρχε, λάβαμε την επιστολή σας της 2ας Φεβρουαρίου 2021 και ευχαρίστως θα αναλάβουμε το κόστος των βυθιζόμενων στύλων στον πεζόδρομο νοτίως της Σχολής Πυροβολικού. Θα επικοινωνήσουν μαζί σας οι συνεργάτες μας της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ για τα διαδικαστικά.»

Ο κ. Σταμούλης δήλωσε:

«Ο αξιότιμος κ. Θανάσης Μαρτίνος, επίτιμος δημότης Μεγάρων, ανταποκρίθηκε ακόμη μία φορά θετικά σε αίτημα του δήμου και από καρδιάς επιθυμώ να τον ευχαριστήσω και να επαινέσω δημόσια την ευγενική χορηγία του».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button