Κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Μεγαρέων Δευτέρα και Τρίτη όπως και σε όλη τη Δυτική Αττική

Με τηλεδιάσκεψη συνήλθαν ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, οι Αντιπεριφερειάρχες και οι Δήμαρχοι της Αττικής από τις 16:00 περίπου σήμερα το απόγευμα, για να αποφασίσουν για το αν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Αττικής αύριο, καθώς η κακοκαιρία «Ελπίς» επελαύνει με χιονοπτώσεις στα βόρεια της χώρας και χαμηλές θερμοκρασίες στο σύνολό της.

Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί υπήρχε η πληροφορία για ενδεχόμενο κλείσιμο των σχολείων, μετά από δηλώσεις του κ. Πατούλη.

Κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε με τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Λευτέρη Κοσμόπουλο, μας ενημέρωσε ότι «κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία και οι εκπαιδευτικές μονάδες και της Δυτικής Αττικής, αύριο Δευτέρα καθώς και την Τρίτη, λόγω χιονοπτώσεων και παγετού και στην περιοχή μας. Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου θα συνεδριάσουν εκ νέου συνεκτιμώντας τα δεδομένα που θα ισχύουν τότε.

Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από ευρεία σύσκεψη όλων των Αντιπεριφερειαρχών και των Δημάρχων της Αττικής υπό τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη», όπως προαναφέραμε.

Ο κ. Κοσμόπουλος τέλος δήλωσε ότι «παραμένουμε σε ετοιμότητα και επιφυλακή για να αποφύγουμε προβλήματα λόγω των καιρικών φαινομένων».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button