Διάθεση κλιματιζόμενων χώρων ενόψει καύσωνα από τον Δήμο Μεγαρέων

Σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις της ΕΜΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αναμένεται καύσωνας από αύριο Τετάρτη 28 Ιουλίου μέχρι την προσεχή Κυριακή 2 Αυγούστου 2021.

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Μεγαρέων πληροφορεί ότι για την αντιμετώπιση της έκτακτης αυτής κατάστασης όπως κάθε φορά σε ανάλογη περίπτωση θέτει στη διάθεση των συμπολιτών που έχουν ανάγκη κλιματιζόμενους χώρους όπως είναι στα Μέγαρα η αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μεγάρων και η αίθουσα του ΚΑΠΗ Μεγάρων, ενώ στη Νέα Πέραμο μπορεί να δεχθεί πολίτες, που χρειάζονται φιλοξενία η αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος και στην Κινέτα ο χώρος της αίθουσας του ΚΑΠΗ.

Όποιοι συμπολίτες το επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν με το συντονιστικό κέντρο του Δήμου Μεγαρέων (τηλέφωνο 22960 80150) Τετάρτη – Πέμπτη και Παρασκευή ώρες: 07:00 έως 20:00 και Σαββατοκύριακο ώρες: 10:00 έως 20:00.

Η φιλοξενία των ατόμων, που έχουν ανάγκη θα γίνεται σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας, που ισχύουν για την πανδημία του κορωνοϊού.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button