Δήλωση Σταμάτη Πουλή για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας και τη συμμετοχή του σε εκδήλωση με τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Ασπροπύργου, ο Α’ επιλαχών βουλευτής της ΝΔ Δυτικής Αττικής, Σταμάτης Πουλής, μέσω δελτίου τύπου, αναφέρει:

Ο σεβασμός και η φροντίδα για τα ηλικιωμένα μέλη της κοινωνίας μας είναι οφειλόμενο χρέος. Ελάχιστη τιμή προς εκείνους, που με το μόχθο, τους κόπους και το συνεχή αγώνα τους, συνέβαλαν στην πρόοδο και στην ευημερία, που όλοι εμείς απολαμβάνουμε σήμερα.

Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας εκφράσαμε σε μια ζεστή και όμορφη εκδήλωση στο Δήμο Ασπροπύργου το σεβασμό, την εκτίμηση και το ενδιαφέρον μας στα μέλη των ΚΑΠΗ της πόλης και τους διαβεβαιώσαμε ότι, όλοι μαζί θα αγωνισθούμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής τους. Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμο Ασπροπύργου και τον Δήμαρχο Νικόλαο Μελετίου καθώς και τον Πρόεδρο του Οργανισμού νεολαίας, άθλησης και Τρίτης Ηλικίας Γιάννη Κατσαρό που συμβάλουν αποφασιστικά στο να «Γερνάμε Ενεργά» όπως ήταν και το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης.

Είμαστε περήφανοι για την Τρίτη Ηλικία. Τους χρωστάμε πολλά.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ έχουν σκύψει με προσοχή πάνω από την Τρίτη Ηλικία και τις ανάγκες της στη δύσκολη συγκυρία που ζούμε όλοι. Από 1.1.2023 αυξάνονται οι συντάξεις 1.500.000 συνταξιούχων. Επιπλέον οι συνταξιούχοι θα δουν αύξηση στα εισοδήματά τους από την κατάργηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης. Να σημειωθεί ακόμη πως θα δοθεί έκτακτο βοήθημα 250 ευρώ τον Δεκέμβριο, που θα αφορά 2,3 εκατομμύρια ευάλωτους, μεταξύ των οποίων χαμηλοσυνταξιούχοι και ανασφάλιστοι υπερήλικες,

Εξαντλώντας κάθε δημοσιονομικό περιθώριο, η κυβέρνηση της ΝΔ αποδεικνύει έμπρακτα πως είναι δίπλα στην Τρίτη Ηλικία. Και με την ίδια συνέπεια θα συνεχίσουμε.

Για μένα, με βάση τις αρχές που πήρα από την οικογένειά μου και τις αξίες που υπηρετώ στην πολιτική, είναι δέσμευση τιμής, να αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου κι από κάθε θέση ευθύνης, για να ανταποδώσουμε στους συμπολίτες μας της Τρίτης Ηλικίας όλα όσα έκαναν εκείνοι για μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button