Ο Σ. Πουλής σε εκδήλωση του φιλόπτωχου ταμείου του Ι.Ν. της Αγίας Παρασκευής Μεγάρων

Δελτίο τύπου του Α’ Επιλαχόντα βουλευτή Δυτικής Αττικής ΝΔ, Σταμάτη Πουλή αναφέρεται στη συμμετοχή και χαιρετισμό του σε εκδήλωση στα Μέγαρα, σχετικά με τη δωρεά οχήματος από το ΕΣΥΠ προς το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής στα Μέγαρα. Συγκεκριμένα:

Κάποιες στιγμές είναι πολύ ξεχωριστές στη ζωή μας. Έτσι ένιωσα στα Μέγαρα. Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνησή μου που κατάφερα να συμβάλω έμπρακτα στην ενίσχυση του πολύ σημαντικού έργου που επιτελεί το μαγειρείο του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής.

Διαπιστώνοντας τη μεγάλη κοινωνική προσφορά του, πήρα την πρωτοβουλία, να συντονίσω τις ενέργειες για τη δωρεά ενός οχήματος τύπου βαν, από το Εθνικό Σύστημα Υποδομών Ποιότητας που λειτουργεί υπό το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, για να δώσουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους του Ταμείου να επιτελέσουν την κοινωνική τους δράση ακόμη πιο αποτελεσματικά. Το πετύχαμε και συνεχίζουμε με επόμενους στόχους.

Γι’ αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η βράβευσή μου από έναν άξιο εκπρόσωπο της Εκκλησίας και της πίστης μας, όπως ο Πατέρας Αλέξανδρος Κουργιαλής, υπό τον συντονισμό και την καθοδήγηση του οποίου το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής, επιτελεί σημαντικό έργο προς όφελος των πιο αδύναμων συμπολιτών μας.

Ευχαριστώ τον Πατέρα Αλέξανδρο για τα καλά του λόγια και την Διευθύνουσα Σύμβουλο του ΕΣΥΠ κα. Γεωργία Ρεμπούτσικα για την εξαιρετική συνεργασία και την ευγενική χορηγία. Συνεχίζω, με όλες μου τις δυνάμεις να συνεισφέρω στην προσπάθεια για μια καλύτερη Ζωή όλων μας στη Δυτική Αττική.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button