Μήνυμα Σταμάτη Πουλή για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Σε μια περίοδο μεγάλων προκλήσεων και δυσκολιών για ολόκληρη την κοινωνία, τα νέα παιδιά, οι μαθητές, ξεκινούν σήμερα τον δικό τους αγώνα για την εκπλήρωση των ονείρων τους.

Οι μαθητές που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις, έχουν ήδη πετύχει κάτι πολύ σημαντικό. Κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που έφερε η πανδημία στη μαθησιακή διαδικασία και να είναι σήμερα έτοιμοι να διεκδικήσουν μια θέση στα πανεπιστήμιά μας.

Αυτό και μόνο συνιστά μια πρώτη, σημαντική νίκη, στο στίβο της ενήλικης ζωής που τώρα ξεκινάνε.
Θέλω να ευχηθώ από την καρδιά μου καλή επιτυχία στα παιδιά και να συγχαρώ τους γονείς και τους δασκάλους τους, που μέσα σε ιδιαίτερα αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες, έδωσαν το δικό τους αγώνα όλο αυτό το δύσκολο διάστημα για να μπορέσουν τα παιδιά να προετοιμαστούν γι’ αυτή τη στιγμή – ορόσημο της ζωής τους.

Έχουμε εμπιστοσύνη στα νιάτα της Δυτικής Αττικής. Γι’ αυτό και έχουμε όλοι – ειδικά όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά – το χρέος να σταθούμε δίπλα τους, όπως επίσης και δίπλα στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

Η γνώση γεννά την ελπίδα. Στα πρόσωπά τους βλέπουμε τους αυριανούς επιστήμονες και επαγγελματίες του Ασπροπύργου, της Ελευσίνας, των Μεγάρων, της Φυλής, της Μάνδρας. Τις νέες και τους νέους που θα πάρουν στα χέρια τους με αυτοπεποίθηση την τύχη της περιοχής μας και θα την σηκώσουν ακόμη πιο ψηλά με τις γνώσεις τους, τα ταλέντα τους και τις δεξιότητές τους.

Καλή Αρχή. Καλή Δύναμη σε όλες και όλους!

Σταμάτης Πουλής

Παρόμοια άρθρα

Back to top button