Δήλωση Αθ. Μπούρα για ίδρυση δημοτικού σχολείου στην Κινέτα

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, μετά από διαρκείς παρεμβάσεις και πιέσεις προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ενημερώθηκε από την Υφυπουργό, κα Ζέττα Μακρή ότι παίρνει σάρκα και οστά η ίδρυση 5/θέσιου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή της Κινέτας του Δήμου Μεγαρέων.

Η ίδρυση του Δημοτικού Σχολείου στην Κινέτα, αποτέλεσε προσωπικό στοίχημα του κ. Μπούρα, προερχόμενος και ο ίδιος από τον εκπαιδευτικό χώρο και με ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα παιδείας, καθώς ενστερνίστηκε από την πρώτη στιγμή την ανάγκη που δημιουργήθηκε στην περιοχή να υπάρξει πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Στο ΦΕΚ Β’ 3897/20.08.2021, στο οποίο υπάρχει η εν λόγω απόφαση, περιλαμβάνεται και η προαγωγή αρκετών νηπιαγωγείων της Δυτικής Αττικής από 2θέσια σε 3θέσια (2ο και 5ο Μεγάρων, 2ο Νέας Περάμου, 2ο- 3ο- 4ο και 6ο Άνω Λιοσίων, 8ο- 9ο- 10ο Ασπροπύργου) και το 3ο Νέας Περάμου από 1θέσιο σε 2θέσιο.

ΦΕΚ Β 3897-20.08.2021

Ο κ. Μπούρας είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που το Υπουργείο αναγνωρίζει τον αγώνα που δίνει καθημερινά, προκειμένου οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής να έχουν ίσες και ίδιες ευκαιρίες στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button