Συνάντηση Κλεάνθη Βαρελά με Γιώργο Κώτσηρα

«Μαζί με Όραμα»: Επίσκεψη στο συντοπίτη μας υφυπουργό δικαιοσύνης Γ. Κώτσηρα

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί με Όραμα» Κλεάνθης Βαρελάς, συναντήθηκε με τον υφυπουργό δικαιοσύνης κ. Γιώργο Κώτσηρα, όπως ενημερώνει μέσα από την προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η σημερινή συνάντηση με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γεώργιο Κώτσηρα κατά την οποία εκφράσαμε τα συγχαρητήρια μας για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Αισθανόμαστε πραγματικά μεγάλη χαρά που ένας νέος άξιος άνθρωπος, με ήθος και ικανότητες αναλαμβάνει ένα τόσο σημαντικό χαρτοφυλάκιο.

Ο συνδυασμός μας «Μαζί με Όραμα» εύχεται στον υφυπουργό καλή και δημιουργική θητεία και είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας σε ζητήματα που αφορούν την τοπική μας κοινωνία θα είναι όπως πάντα εποικοδομητική».

Κατόπιν, δελτίο τύπου του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα», αναφέρει ότι:

Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 εκπρόσωποι του συνδυασμού μας «Μαζί με Όραμα», συναντηθήκαμε με το νέο υφυπουργό δικαιοσύνης Γιώργο Κώτσηρα.

Αφού εκφράσαμε τα συγχαρητήριά μας για την ανάληψη των καθηκόντων του, συζητήσαμε τόσο για τα γενικότερα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα μας όσο και για τα ζητήματα της περιοχής μας.

Για εμάς που γνωρίζουμε το ήθος, τη μόρφωση και τη δράση του συντοπίτη μας Γιώργου Κώτσηρα αποτελεί τιμή και δικαίωση η απόφαση του πρωθυπουργού μας να του αναθέσει μια τόσο υπεύθυνη και ευαίσθητη θέση.

Στη συνάντηση μας ο υφυπουργός, όπως άλλωστε έχει πράξει μέχρι σήμερα, έδειξε το ενδιαφέρον του για την τοπική κοινωνία και μας διαβεβαίωσε ότι είναι πάντα πρόθυμος να συμβάλλει σε προτάσεις που αναβαθμίζουν το δήμο Μεγαρέων αλλά και έτοιμος να προσφέρει τη βοήθεια του για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

Ευχόμαστε για άλλη μια φορά καλή θητεία στο Γιώργο Κώτσηρα και ευελπιστούμε στη συνεργασία του για το καλό του δήμου μας.

Εκ του γραφείου Τύπου του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button