Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί, δεν είσαστε αιχμάλωτοι τις ψηφοθηρίας, είμαστε λέφτεροι

Μπορεί στην ομάδα μας να είμαστε επαγγελματίες αγρότες, επιχειρηματίες, τεχνοκράτες, επιστήμονες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να γίνουμε επαγγελματίες πολιτικοί. Δεν επιθυμούμε να πάμε στην δημαρχία με τις βαλίτσες στο χέρι για μόνιμη εγκατάσταση, χτίζουμε απλά ένα όραμα και ζητάμε από τους νέους από τους οποίους δανειζόμαστε τον τόπο αυτό να το εμπλουτίσουν και όλα αυτά, μιλώντας την γλώσσα τους (MYHOMETOWN APP).

Δεν είμαστε εγκλωβισμένοι στην ρουσφετολογία, άρα μπορούμε να μιλήσουμε με ειλικρίνεια, λέγοντας σας ότι η ανεργία καταπολεμάται μέσα από την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας και όχι με ακατάσχετη υποσχεσιολογία ανύπαρκτων θέσεων εργασίας. Η οικονομική ανάπτυξη επέρχεται μέσα από ουσιαστική αρωγή των τοπικών επιχειρήσεων και την εξωστρέφεια αυτών, την δημιουργία κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων, την εκπαίδευση και κατεύθυνση των ανέργων δημοτών που είναι εγκλωβισμένοι σε ανενεργούς κλάδους (π.χ. οικοδόμοι) προς άλλα ανταγωνιστικότερα επαγγέλματα, με στρατηγικό σχεδιασμό Τουρισμού μίας ημέρας.

Δεν  προβάλλουμε ως λύση για την ασφάλεια την μεταμόρφωση της πόλης σε στρατόπεδο, αλλά απλά την φωταγώγηση κάθε σημείου της, την καθαριότητά της, την προσβασιμότητα σε όλες τις γειτονιές και οικισμούς, και την πάταξη της δημιουργίας ”γκέτο”.

Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί,
δεν είσαστε αιχμάλωτοι τις ψηφοθηρίας,
είμαστε λέφτεροι

Δεν  προτείνουμε  ως λύση για την καθαριότητα μια απρογραμμάτιστη συγκομιδή και ταφή των σκουπιδιών  με μη διαχειρίσιμα κόστη για το δήμο, αλλά αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα με την μέθοδο του σύγχρονου Μίδα, μετατρέποντας ένα κόστος σε κέρδος για τον Δήμο, και αυτό επιτυγχάνεται αφενός με την εφαρμογή προγράμματος ανακύκλωσης σχεδόν του συνόλου των απορριμμάτων (γυαλί, πλαστικό, χαρτί, μέταλλα, τηγανέλαιο κλπ) και αφετέρου την εκμετάλλευση αυτών με κέρδη τα οποία θα διανέμονται ως αντισταθμιστικά οφέλη στους ίδιους τους δημότες.

Κι εμείς ΤΩΡΑ δεν σας ζητάμε να μας ψηφίσετε γιατί μας το χρωστάτε, αλλά γιατί σας εκφράζουμε.

Δεν χρωστάτε την ψήφο σας σε κανέναν, δεν ανήκετε σε κανέναν, είστε λέφτεροι.

Με εκτίμηση,
Λάμπρος Α. Παπανικόλας
Οικονομολόγος – Σύμβουλος επιχειρήσεων
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος συνδυασμού “ΤΩΡΑ”

Παρόμοια άρθρα

Back to top button