Γιώργος Μπερδελής: Η χαμένη αξιοπρέπεια…

Ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι χώρος ανιδιοτελούς προσφοράς και πεδίο οικειοθελούς και συνειδητής συμμετοχής στον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων του δήμου μας.
Στην προσπάθεια αυτή δεν έχουν θέση υποψηφιότητες που προκύπτουν ως αποτέλεσμα «πιέσεων» και «εκβιασμών» για την διατήρηση έστω και προσωρινών θέσεων εργασίας.
Η συμμετοχή, ο αγώνας πρέπει πάνω απ’ όλα να είναι καθαρός και αξιοπρεπής.
Και αξιοπρέπεια σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιοι που έχουν σχέση εργασίας με τον δήμο να βγαίνουν και να κάνουν πολιτική με χρήματα ΔΙΚΑ ΜΑΣ (άλλοι πληρώνονται από την ΔΕΥΑΜ άλλοι από την ΔΗΚΕΔΗΜΕ κι άλλοι από τον δήμο!).
Ο Μεγαρικός λαός τους πληρώνει να εκτελούν κάποια εργασία και όχι με τα κουστουμάκια τους να ασχολούνται όλη την ημέρα στο κυνήγι της ψήφου συμμετέχοντας στον συνδυασμό του κ. Σταμούλη!
Αν έχουν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και αν η επιλογή της συμμετοχής τους είναι συνειδητή πολιτική πράξη ας παραιτηθούν από την θέση εργασίας και με χρήματα δικά τους να κάνουν τον προεκλογικό τους αγώνα.
Εργοδότης τους είναι ο Μεγαρικός λαός, ο δήμος και όχι ο κ. Σταμούλης ο οποίος σε όλη την διαδρομή του έμαθε να κάνει δημόσιες σχέσεις και πελατειακές πολιτικές σχέσεις με χρήματα του Δημοσίου.
Κι όσοι τελικά υπέκυψαν στις «πιέσεις» του (έχοντας σχέση εργασίας με τον δήμο) και συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του, ας δώσουν αύριο την παραίτηση τους μήπως και πείσουν τους ψηφοφόρους ότι η συμμετοχή τους δεν είχε μόνο ως κίνητρο το προσωπικό – οικονομικό συμφέρον, μήπως και ξαναβρούν έτσι την χαμένη τους ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Με εκτίμηση
Γιώργος Μπερδελής
Επικεφαλής του συνδυασμού Τώρα
Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγάρων – Νέας Περάμου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button