Επιτέλους κ. Σταμούλη, σταματήστε την παραπληροφόρηση και να πλήττετε τα συμφέροντα του δήμου!

Μία απίστευτη επιχείρηση προπαγάνδας και συκοφαντίας εναντίον του δήμου έχει στήσει ο κ. Σταμούλης, ο οποίος δεν διστάζει να θυσιάζει τα συμφέροντα των πολιτών στο βωμό των προεκλογικών σκοπιμοτήτων.

 

Το μόνο πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι οι εκλογές και δεν αντιλαμβάνεται ότι ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και ως υποψήφιος Δήμαρχος έχει ευθύνες και υποχρεώσεις.

 

Ο κ. Σταμούλης επιμένει να συντηρεί το θέμα των Ρομά Χαλανδρίου, τρομοκρατεί τον κόσμο,  πλαστογραφεί την πραγματικότητα, αδιαφορεί για τις επίσημες οριστικές αποφάσεις, δημιουργεί αρνητική εικόνα για την περιοχή και συκοφαντεί ακόμη και όμορους δήμους.

 

Το θέμα των Ρομά έχει κλείσει οριστικά με την απόφαση του ΣΥΠΟΘΑ που ακυρώνει οποιοδήποτε ενδεχόμενο να κατασκευαστούν οικίσκοι στο Κανδήλι.

 

Οποιαδήποτε προηγούμενη απόφαση, αλληλογραφία, γνωμοδότηση κλπ, δεν αναιρεί την απόφαση του ΣΥΠΟΘΑ, η οποία καθιστά σαφές ότι ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ στο ΚΑΝΔΗΛΙ. Αυτό ο κ. Σταμούλης το αγνοεί σκόπιμα για να κάνει την προπαγάνδα του, είτε γιατί δεν μπορεί να το αντιληφθεί. Και τα δύο είναι εξίσου επικίνδυνα.

 

Ο κ. Σταμούλης συνεχίζει τις μπλόφες. Βγήκε σε τηλεοπτικό σταθμό και μιλούσε με βεβαιότητα για την μεταφορά Ρομά από το Χαλάνδρι στα Μέγαρα. Δεν καταλαβαίνει ότι αυτό δημιουργεί αρνητική εικόνα για την περιοχή μας, δεν είναι υποχρεωμένοι -οι εκτός δήμου- τηλεθεατές να γνωρίζουν τις αποφάσεις και διαμόρφωναν αρνητική εικόνα για την περιοχή μας. Ο Δήμαρχος παρενέβη στην συγκεκριμένη εκπομπή, όχι για να αντιπαρατεθεί στον κ. Σταμούλη αλλά για να αποκαταστήσει την εικόνα του δήμου.

 

Ο κ. Σταμούλης, μετά την δημοσίευση της απόφαση του ΣΥΠΟΘΑ, αναπροσάρμοσε την προπαγάνδα του και δήλωνε ότι οι Ρομά θα έρθουν στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας (μάλιστα παρουσίασε ανυπόστατα και ανυπόγραφα τοπογραφικά). Δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορείς έτσι απλά να κατηγορείς  ακόμη και Δημάρχους όμορων πόλεων ειδικά τον κ. Δρίκο που αγωνίστηκε πολύ περισσότερο από τον κ. Σταμούλη για να μην έρθουν οι Ρομά στο Κανδήλι.

 

Σε έναν ακόμη παροξυσμό, και αφού διαπίστωσε ότι το σενάριο μεταφοράς Ρομά από το Χαλάνδρι έχει αποκλειστεί από το ΣΥΠΟΘΑ, έχει αποκλειστεί και από το δήμο Χαλανδρίου, είναι αντίθετο με τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ, της ΕΕ και έχει πάρει σαφή και κατηγορηματική θέση ενάντια στη μεταφορά η Διεθνής Αμνηστία και το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, άλλαξε πάλι επιχειρηματολογία και υποστηρίζει ότι στο Κανδήλι δεν θα έρθουν Ρομά αλλά μετανάστες.

 

Ξαφνικά, αλλάζει πάλι τακτική και ξεκίνησε να μαζεύει υπογραφές για να μην έρθουν Ρομά στο Κανδήλι.

 

Ο κ. Μαρινάκης τονίζει για άλλη μία φορά ότι η απόφαση του ΣΥΠΟΘΑ κλείνει οριστικά το θέμα.

 

Στην περιοχή μας ΔΕΝ θα έρθουν Ρομά, ούτε μετανάστες.

 

Αντίθετα, στην περιοχή μας γίνονται έργα που θεμελιώνουν την ανάπτυξη, στην περιοχή μας έρχονται επενδύσεις, η περιοχή μας διαθέτει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και δεν μπορεί ο κάθε τυχοδιώκτης με παραπληροφόρηση, συκοφαντία και διασπορά ψευδών ειδήσεων, να προσπαθεί να βλάψει τα συμφέροντα του δήμου. Οφείλετε να καταλάβετε κ. Σταμούλη ότι οι εκλογές δεν είναι πόλεμος. Δεν έχετε το δικαίωμα να ταλαιπωρείτε το δήμο και τους πολίτες. Δεν έχετε δικαίωμα να αντιμετωπίζετε το δήμο ως λάφυρο!

 

 

Γραφείο Τύπου Συνδυασμού

«Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button