Δ. Μεγαρέων: Ικανοποιήθηκε το αίτημα του Δημάρχου για παράταση υποβολής ενστάσεων στους δασικούς χάρτες

Ο υπουργός Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας, ικανοποίησε το αίτημα του Δημάρχου Μεγαρέων και έδωσε για τους δασικούς Χάρτες παράταση μέχρι τις 15 Ιουλίου 2022 όπως επισημαίνει δελτίο τύπου του Δήμου.

Ο δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, με σχετικό έγγραφό του (αριθμ.Πρωτ: 7869/16.5.22) προς τον υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, με κοινοποίηση στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, στον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο πατούλη, στον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Λευτέρη Κοσμόπουλο και στους Βουλευτές της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής ζήτησε να δοθεί παράταση έξι μηνών δηλαδή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022 για υποβολή αντιρρήσεων με σχετικές ενστάσεις στο κτηματολόγιο για τους δασικούς χάρτες γιατί υπήρχε πραγματική ανάγκη αφού πολλοί ήταν οι συμπολίτες οι οποίοι έπρεπε να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και ο χρόνος ήταν λίγος.

Ετσι λοιπόν ο Υπουργός λαμβάνοντας υπόψη το αίτημα του Δημάρχου έδωσε με σχετική απόφασή του ΠΑΡΑΤΑΣΗ μέχρι τις 15 Ιουλίου 2022.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Υπουργό που ικανοποίησε εν μέρει το αίτημα του Δήμου και έδωσε παράταση μέχρι τις 15 Ιουλίου.
Ευελπιστώ πως οι συμπολίτες με αρκετή προσπάθεια θα καταφέρουν μέχρι τότε να επιλύσουν τα σχετικά προβλήματά τους».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button