Συγχαρητήρια του Δημάρχου για την άνοδο της ομάδος βόλεϊ «Κύζικος» στην Α1

Χαρές και πανηγύρια στη Νέα Πέραμο, αλλά και σε όλο το Δήμο, από το γεγονός της θριαμβευτικής ανόδου από την Α2’ κατηγορία στην Α1΄ κατηγορία  της ομάδος Βόλεϊ “Α.Π.Σ. Κύζικος”, η οποία στέφθηκε Πρωταθλήτρια και παρέμεινε αήττητη σε όλη την αγωνιστική περίοδο.

 

 Οι παίκτες της ομάδος της Νέας Περάμου τερμάτισαν την προσπάθειά τους πετυχαίνοντας πανηγυρικά να νικήσουν με 3-0 σέτ στο Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου την ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας, ύστερα από μία καταπληκτική εμφάνιση.

 

 Παρών σε αυτόν τον αγώνα και ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης ο οποίος δήλωσε:

«Πρίν από μισό αιώνα οι φίλαθλοι των Μεγάρων είχαν πανηγυρίσει την άνοδο στην Α΄Εθνική Κατηγορία του Ποδοσφαίρου, της ιστορικής ομάδος του Βύζαντος, ύστερα από μία εντυπωσιακή πορεία σε όλη τη διάρκεια της τότε αγωνιστικής περιόδου.

 

Σήμερα εδώ στο Στάδιο του Βόλου βρεθήκαμε στην ευχάριστη θέση να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α2 Κατηγορίας στο Βόλεϊ από την ομάδα του “Α.Π.Σ. Κύζικος” της Νέας Περάμου και την θριαμβευτική άνοδό της στην Α1΄κατηγορία, ένα τεράστιο γεγονός που σφραγίζει τις προσπάθειες όλων επί σειρά ετών από το 1981 που ιδρύθηκε ο Σύλλογος.

 

 

 

Πρόκειται ασφαλώς για ένα τεράστιο αθλητικό επίτευγμα για τον Αθλητισμό της περιοχής του Δήμου Μεγαρέων, αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός, ότι στην προσεχή αγωνιστική περίοδο οι παίκτες της ομάδος του Συλλόγου Κύζικος,  θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα μεγαθήρια του Βόλεϊ, από όλη την Ελλάδα.

 

Ως Δήμαρχος των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, αισθάνομαι μεγίστη τιμή και υπερηφάνεια και θέλω μέσα από την καρδιά μου, να συγχαρώ έναν – έναν και όλους μαζί τους παίκτες της Πρωταθλήτριας, τον Προπονητή, τη Διοίκηση του Συλλόγου, τους χορηγούς και όλους τους ηρωικούς φιλάθλους της ομάδας που υποστήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την προσπάθεια για την κατάκτηση του επίζηλου τίτλου και την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του Βόλεϊ.

 

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην νέα αγωνιστική πορεία του Συλλόγου με πολλές και μεγάλες νίκες.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button