Δ. Μάνδρας: «Καθ’ υπέρβαση εισαγωγή μαθητών του Δήμου» – Παρέμβαση Αθ. Μπούρα

Δελτίο τύπου Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Αθανάσιου Μπούρα:

Στις 20 Μαΐου 2020 κοινοποιήθηκε στον Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής Θανάση Μπούρα η με αρ. Πρωτ. 5294/19-05-2020 επιστολή (δείτε τη εδώ) του Δημάρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας κ. Χρήστου Στάθη και της Αντιδημάρχου Παιδείας του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Ευαγγελίας Κουτσοδήμα με θέμα τη μοριοδότηση των μαθητών του Δήμου τους κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με βάση τα ισχύοντα από το νόμο για τις περιοχές που βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, προκειμένου ο κ. Μπούρας να προβεί σε σχετικές ενέργειες.

Έτσι, κατέθεσε αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, ζητώντας να κάνει αυτό που ορίζει ο νόμος για τις υπό κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπούρας είχε καταθέσει αντίστοιχη αναφορά στις 12 Μαΐου 2020 προς την Υπουργό Παιδείας με αφορμή την επιστολή που του κοινοποιήθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Νέας Περάμου, ζητώντας να συμπεριληφθούν στις ισχύουσες διατάξεις για την καθ’ υπέρβαση εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και οι μαθητές της Νέας Περάμου Μεγάρων.

Ο κ. Μπούρας βρίσκεται πάντα στο πλευρό των κατοίκων της Δυτικής Αττικής και παρεμβαίνει τόσο σε κοινοβουλευτικό επίπεδο όσο και με προσωπικές επαφές για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button