Δήμος Μάνδρας-Ειδηλλίας: Ξεκίνησε το έργο αποκατάστασης της παραλιακής οδού Αλεποχωρίου – Ακτής Ποσειδώνος

Η αποκατάσταση της οδού Αλεποχωρίου – Ακτή Ποσειδώνος, που έχει υποστεί τις ζημιές από καθιζήσεις λόγω της διάβρωσης της υπόβασης του οδοστρώματός της από τη θάλασσα, είναι ύψιστης σημασίας για την περιοχή διότι αποτελεί τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω του επισκεπτών, μία πολυσύχναστη οδό από την οποία διέρχονται πλήθος οχημάτων.

Το έργο μελετήθηκε, δημοπρατήθηκε και επιβλέπεται από το Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας και την Τεχνική του Υπηρεσία, με υπέρβαση των δυνάμεών τους, παρά την επιβάρυνση και την καταπόνηση που έχει υποστεί ο δημοτικός μηχανισμός λόγω της θεομηνίας που έπληξε την Μάνδρα τον Νοέμβριο του 2017 αλλά και την νέα πλημμύρα του Ιουνίου του 2018.

«Είμαστε διοίκηση των έργων και παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώνει ο τόπος μας αλλά και την ανάγκη αποκατάστασης των ζημιών στη Μάνδρα, με υπέρβαση των δυνάμεών μας και με υπεράνθρωπες προσπάθειες δρομολογούμε τα έργα και τις παρεμβάσεις σε όλες τι Δημοτικές Ενότητες. Είμαστε σίγουροι πως τα αποτελέσματα θα μας δικαιώσουν» δήλωσε η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη

Παρόμοια άρθρα

Back to top button