Σε 24ωρη επαναλειτουργία το Κέντρο Υγείας Μεγάρων από την Τετάρτη 8/1

Σύμφωνα με ανάρτηση του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη και του βουλευτή Δυτικής Αττικής Γιώργου Κώτσηρα στους λογαριασμούς που διατηρούν στο Facebook, ενημέρωσαν ότι από αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου το Κέντρο Υγείας Μεγάρων θα επαναλειτουργήσει σε 24ωρη βάση και αποδίδουν ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στο να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ, Χρήστος Ροϊλός, στην επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων ανακοίνωσε ότι με την αρχή του 2020 θα ξεκινούσε η 24ωρη επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων 22 ημέρες τον μήνα, εκτός δηλαδή των ημερών που θα εφημερεύει το Θριάσιο Νοσοκομείο.

Δείτε τη δήλωση του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής κ. Αθανάσιου Μπούρα για την επαναλειτουργία από τις 8 Ιανουαρίου 2020 του Κέντρου Υγείας Μεγάρων σε 24ωρη βάση.

«Από την πρώτη στιγμή που η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε την 24ωρη λειτουργία του ΚΥ Μεγάρων υποσχέθηκα και δεσμεύτηκα στους πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου ότι με τη νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το ΚΥ Μεγάρων θα επαναλειτουργήσει σε 24ωρη βάση.
Πράγμα το οποίο τώρα πραγματοποιείται.
Έτσι δικαιώνονται οι προσπάθειές μου και οι κάτοικοι των Μεγάρων και της Νέας Περάμου θα αισθάνονται ξανά την ασφάλεια της υγείας τους
».


Παρόμοια άρθρα

Back to top button