Έκοψε βασιλόπιτα ο συνδυασμός «Μαζί με Όραμα»

Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη και ο επικεφαλής, Κλεάνθης Βαρελάς, του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» στα νέα γραφεία του συνδυασμού στη λεωφόρο Αλεποχωρίου, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, ενώ ταυτόχρονα γιόρτασαν τον ένα χρόνο από την επίσημη ανακοίνωση δημιουργίας του συνδυασμού.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 σε κλίμα αισιοδοξίας, χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» στα Μέγαρα, επί της Λεωφόρου Αλεποχωρίου και η κοπή της βασιλόπιτας της νέας χρονιάς. Μέλη του συνδυασμού αντάλλαξαν ευχές μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα που προμηνύει μία χρονιά με έντονες πολιτικές δράσεις και παρεμβάσεις, αλλά και έντονη παρουσία στα θεσμικά όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η 5η Ιανουαρίου αποτελεί γενέθλια ημέρα για το δημοτικό συνδυασμό «Μαζί με Όραμα» καθώς έκλεισε ένας χρόνος από τη σύσταση του ως πολιτικό φορέα. Ο επικεφαλής κ. Κλεάνθης Βαρελάς μαζί με μέλη έσβησαν το κερί της τούρτας που έφερε το λογότυπο και τα χρώματα του συνδυασμού.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο αρχιερατικός επίτροπος π. Αλέξανδρος Κουργιαλής.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν:
– ο βουλευτής Δυτικής Αττικής και αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Μπούρας Αθανάσιος
– ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κοσμόπουλος Ελευθέριος,
– ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γεωργόπουλος Γεώργιος,
– η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κινέτας κ. Μπαλτσιώτου Αλεξάνδρα,
– ο σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Κινέτας κ. Τελάκης
– ο πρόεδρος κ. Τσίρκας Πολύβιος και η αντιπρόεδρος κ. Πρίφτη Μαργαρίτα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας,
– ο συντονιστής των τοπικών οργανώσεων της Ν.Δ κ. Δρένης Αθανάσιος,
– ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Μεγάρων της Ν.Δ. κ. Σακελλαρίου Γιώργο και τα μέλη αυτής κ. Νικηφόρος Παναγιώτης και κ. Κακαρίκος Μελέτης,
– ο πρώην αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και πρώην αντιδήμαρχο Μεγαρέων κ. Ζάλη Αθανάσιο και
– ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής κ. Σωτηρίου Ιωάννη.

Για το δημοτικό συνδυασμό «Μαζί με Όραμα» η νέα χρονιά είναι η αρχή μιας νέας δυναμικής εποχής με αγώνες για ένα καλύτερο μέλλον και για καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους τους πολίτες. Ήρθαμε για να μείνουμε και να υπηρετήσουμε τον λαό των Μεγάρων, της Νέας Περάμου και της Κινέτας σεβόμενοι πλήρως την εκπροσώπηση που μας έδωσαν στο δημοτικό και στα κοινοτικά συμβούλια.

Ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθηκαν και ευχόμαστε το 2020 να φέρει υγεία, ευτυχία και την πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών και στόχων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button