Γ. Στρατούρης: «Η υγεία των δημοτών μας δε διαπραγματεύεται»

Γ. Στρατούρης: «Η υγεία των δημοτών μας δε διαπραγματεύεται»

Δήλωση του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Στρατούρη για το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας του Κέντρου Υγείας Μεγάρων σε χρονικό διάστημα ενός μηνός.

Δείτε τη δήλωση:

Ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαρέων, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης μείζονος μειοψηφίας «Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα» και υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Μεγάρων – Νέας Περάμου, σας ενημερώνω για τα ακόλουθα:

Με επικεφαλής των ενεργειών και των επαφών με υψηλούς αξιωματούχους του Υπουργείου Υγείας, κ. Ιωάννη Μαρινάκη, συνεπικουρούμενο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, σας γνωστοποιούμε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που πιθανώς δεν θα υπερβαίνει τον ένα μήνα, θα είναι εφικτή ξανά η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων.

Η συνεχής και απρόσκοπτη λειτουργία του Κ.Υ. Μεγάρων θα υλοποιηθεί στη βάση των προτάσεων του Ιατρού κ. Ιωάννη Μαρινάκη, δηλαδή με μεταφορά ιατρικού προσωπικού από όμορα Νοσοκομεία(π.χ. Θριάσιο), υπό τη μορφή της απόσπασης και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται, μέχρι την ολοκλήρωση πρόσληψης μόνιμου ιατρικού προσωπικού.

Μέχρι την τελική εφαρμογή των ανωτέρω θα συνεχιστούν οι επαφές με τα κυβερνητικά στελέχη του αρμόδιου Υπουργείου γιατί η υγεία των δημοτών μας αποτελεί το σπουδαιότερο αγαθό και δεν διαπραγματεύεται.

therealstory-728×90

Σχετικά άρθρα

To megaratv.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.
Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.