Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα για τη Σχολή Κριτών Καλαθοσφαίρισης 2017

Μετά από αίτημα των συλλόγων καλαθοσφαίρισης του Δήμου μας, το Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΝΑ και τον σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης ΣΥΚΚΝΑ οργάνωσε με επιτυχία τη «Σχολή Κριτών 2017» στην αίθουσα του μουσικού Ομίλου το Σαββατοκύριακο 4-5 Νοεμβρίου 2017.

Οι μαθητές παρακολούθησαν τις διαλέξεις των μελών του ΣΥΚΚΝΑ (Τοβήλ Λίνα, Δημακοπούλου Ειρήνη, Μοροχλιάδη Κούρτιου, Σάλπα Μαρία, Καραγκιουλές Βασίλης, Καλογεράκος Άγγελος) με μεγάλο ενδιαφέρον και το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλάμβανε διαλέξεις από τις 09:30-15:30 και για τις δυο ημέρες.
Η επιτυχής παρακολούθηση της εκπαίδευσης και η επιτυχής εξέταση επί των κανονισμών της καλαθοσφαίρισης, οδηγεί στην απόκτηση διπλώματος Κριτή Καλαθοσφαίρισης στην πλειονότητα των παρευρισκομένων γεγονός που θα βοηθήσει οικονομικά τόσο τους ίδιους όσο και του αθλητικού συλλόγους καθώς το κόστος μετακίνησης κριτών από άλλες περιοχές για τη διεξαγωγή επίσημων αγώνων είναι πολύ υψηλή.

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές που παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον, καθ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων – διαλέξεων, αλλά και την ΣΥΚΚΝΑ διοτί χωρίς την αμέριστη συμπαράστασή τους, την στήριξή τους και την υλικοτεχνική βοήθειά τους δεν θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί η σχολή.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΝΑ κ. Λυμπεράτο που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα οργάνωσης της σχολής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button