Απάντηση Π. Σακελλαρίου στον Γρ. Σταμούλη

Με επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πτηνοτρόφων Μεγάρων, Παναγιώτης Σακελλαρίου, απαντά στον δήμαρχο Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη, για τα όσα ελέχθησαν στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο και αφορούσαν στο πρόσωπό του.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας σε ό,τι έχει να κάνει με το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο και αφορά στο πρόσωπό μου και στο όνομά μου, που ευκόλως ο δήμαρχος δια της απουσίας μου σχολιάζει και προσπαθεί να σπιλώσει ώστε να μπορέσει να λαϊκίσει εκ παραδρομής, έχω να πω τα εξής.

Δήμαρχε είπες για άλλη μια φορά ανακρίβειες, ανέφερες ονόματα ανθρώπων που ήταν παρόντες στην πρώτη μας συνάντηση στην οποία ήρθαμε όχι σαν εκπρόσωποι του συνεταιρισμού αλλά για το συγκεκριμένο πρόβλημα του συγκεκριμένου ανθρώπου πτηνοτρόφου και επίσης επειδή επικαλέστηκες το όνομα συγκεκριμένου ανθρώπου πτηνοτρόφου σαν μάρτυρά σου, θα σου πω ότι εύκολα έρχεται μάρτυρας υπέρ εμού όταν και οπουδήποτε κληθεί…

Επίσης δεν έχω την απαίτηση να με υποστηρίξουν οι αντιδήμαρχοί σου, στους οποίους όμως κατά τα άλλα ήχησε σιγή ιχθύος για ευνόητους λόγους, γιατί ο κύριος Δήμας σε τηλεφωνική επικοινωνία μας παραδέχτηκε ότι καμία πρόταση δεν έκανα… Εσύ πρότεινες.

Επίσης τη δεύτερη πρόταση στο δεύτερο δημοτικό συμβούλιο μόνος σου ξανά την έκανες… Δεν λες φυσικά στους δημοτικούς συμβούλους ότι μετά το δεύτερο δημοτικό συμβούλιο, που προς τιμήν του ο κύριος Βαρελάς μου παραχώρησε τη θέση του, με πήρες τηλέφωνο και μου πρότεινες να συμφωνήσω στο 0,30… Και εγώ αρνήθηκα γιατί δεν είχα τη σύμφωνη γνώμη του συνόλου των πτηνοτρόφων.

Και κάτι τελευταίο, περί ψέματος και αλήθειας για αυτό που είπες ότι το ψέμα μακριά από εμάς.

Δήμαρχε πατάς επί πτωμάτων για να εξυπηρετήσεις το εγώ σου. Θα σου φρεσκάρω τη μνήμη λέγοντάς σου δύο τελευταία λόγια, όταν το παιδί που έχασα έπαιζε στην παιδική χαρά στο Ερκίς και το δάγκωσε ένας σκύλος. Το θυμάστε φαντάζομαι. Ήταν Πέμπτη θυμάμαι όταν με πήραν τηλέφωνο, πήγα από την παιδική χαρά να δω, και στις 3 το μεσημέρι έκοβαν τα χόρτα γιατί τους έστειλες εσύ αφού τα χορτάρια ήταν ένα μέτρο, οι πόρτες ανύπαρκτες, ένα ξέφραγο αμπέλι και τα αδέσποτα ξαπλωμένα μέσα στα χορτάρια.

Ένα παιδάκι 2,5 χρόνων έτρεχε από τη μία μεριά στην άλλη και αφού έτρεχε του την έπεσε ένα αδέσποτο και το δάγκωσε στο κεφάλι. Εσύ ήσουν ΑΠΩΝ. Παρούσα ήταν η ανιψιά μου και μερικές μαμάδες, και σε πρατηρήση της κυρίας Ελένης Καρδάτου για τα αδέσποτα και το τι ζημιά μπορεί να προκαλέσουν φέρνοντας παράδειγμα το συγκεκριμένο συμβάν, έδωσες τη δικιά σου εξήγηση η οποία ήταν ότι τα αδέσποτα δεν έφταιγαν και ότι το μωρό πήγε και τα ενόχλησε…

Έδωσες τη δική σου εξήγηση απλά για να απαξιώσεις το συμβάν και να δικαιολογήσεις την ανυπαρξία σας, αλλά έδωσα τόπο στην οργή τότε λόγω του ότι είχα τα δικά μου προβλήματα. Αλλά αλήθεια τώρα όμως μπορείς να συνεχίζεις έτσι για πολλά χρόνια; Να διαστρεβλώνεις τα πραγματικά γεγονότα για την αυτοπροβολή σου; Μπορείς τόσο άνετα να ισοπεδώνεις τα πάντα για να μην επωμιστείς την ευθύνη των πράξεών σου;

Παρόμοια άρθρα

Back to top button