Αδέσποτος Παλμός: Εξόρμηση στη φύση με τον σύλλογο ΑμεΑ μεγάρων

Ανακοίνωση της ομάδας Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse αφορά στη συνάντησή της με τα παιδιά – ωφελούμενους του συλλόγου ΑμεΑ Μεγάρων και αναφέρει συγκεκριμένα:

Οι όμορφες στιγμές σίγουρα δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια. Σήμερα ήταν μια υπέροχη μέρα για την ομάδα μας αφού είχαμε ακόμα μια συνάντηση με τον αγαπημένο μας ΣΥΛΛΟΓΟΣ Α.Μ.Ε.Α. ΜΕΓΑΡΩΝ στο κέντρο ιππασίας Ιππολύτη.

Είναι χαρά μας να βλέπουμε αυτά τα υπέροχα παιδιά να χαμογελάνε και κυρίως όταν βρίσκονται δίπλα στους τετράποδους φίλους μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους υπέροχους δασκάλους του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους και για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και ειδικά την Μαρία Μαυρομάτη για την πολύτιμη αγάπη της για αυτά τα παιδιά και ότι πρεσβεύει.

Τέλος, ευχαριστούμε ολόψυχα τους επαγγελματίες της περιοχής των Μεγάρων για τα υπέροχα εδέσματα που πρόσφεραν με την καρδιά τους (αλμυρά, γλυκά, χυμούς) και που είναι πάντα δίπλα μας σε τέτοιες δράσεις αφιλοκερδώς και πάντα με το παραπάνω…

– Στάχυ Μέλι (Anne Kouteleli)
– Φούρνος Μάριος (Marios Dodaj)
– Το μαγαζάκι Ψιλικά και άλλα (Καίτη)

Ευχαριστούμε την Μαρία Βουτσινά και τον Νίκο Αναστασιάδη. Είναι τιμή μας που αυτά τα δύο πλάσματα είναι μέλη της ομάδας μας και κάθε φορά ανυπομονούν να ανοίγουν τον χώρο τους για αυτά τα πλάσματα!

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Με εκτίμηση

Η ομάδα
Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse
Animal Rescue Team

Παρόμοια άρθρα

Back to top button