Συμμετοχή του Γρ. Σταμούλη ως εισηγητή στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων

Στο συνέδριο ο Δήμος Μεγαρέων θα βραβευθεί για την άριστη λειτουργία του ΚΕΠ Υγείας Μεγάρων

Δελτίο τύπου εκ του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Μεγαρέων πληροφορεί ότι την Πέμπτη και Παρασκευή 11 και 12 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Μεγαρέων θα βρεθεί στα Λαγκάδια Γορτυνίας, όπου θα γίνουν οι εργασίες του 17ου Πανελληνίου Συνεδρίου του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων με θέμα Covid – 19 και Κλιματική Αλλαγή όπου ο Δήμος θα βραβευθεί για την άριστη λειτουργία του ΚΕΠ Υγείας Μεγάρων.

Παρόντες στο Συνέδριο θα είναι ο Γιώργος Πατούλης Περιφερειάρχης Αττικής, Πρόεδρος Δ.Σ. του ΕΔΔΥΠΠΥ, ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, η Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, η Υφυπουργός Υγείας κ. Ζωή Ράπτη, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος & Υδάτων του Υπουργείου περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κωνσταντίνος Αραβώσης, Εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Ευρώπης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και πολλοί άλλοι Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα.

Το Πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι πολύ γεμάτο με εισηγήσεις Ειδικών για τα θέματα της πανδημίας και των εμβολιασμών όπως ο κ. Γιάννης Τούντας, Διευθυντής Ινστιτούτου Κοινωνικής & Προληπτικής Ιατρικής, Καθηγητής Ιατρικής ΕΚΠΑ, η Κα Ελένη Γιαμαρέλου, Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος Καθηγήτρια ΕΚΠΑ. Επίσης θα υπάρξουν εισηγήσεις για την αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής από προσωπικότητες όπως ο Ακαδημαϊκός κ. Χρήστος Ζερεφός, ο Καθηγητής κ. Ευθύμιος Λέκκας κ.α

Ο δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, ως εισηγητής, την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί, θα παρουσιάσει στους συνέδρους το παράδειγμα της άριστης και υποδειγματικής λειτουργίας του ΚΕΠ Υγείας Μεγάρων, για το οποίο θα βραβευθεί ο Δήμος Μεγαρέων.

Πρόγραμμα Συνεδρίου Climattica

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button