Συγχαρητήρια Γρηγόρη Σταμούλη στην αθλήτρια του ΑΟΜ Ελένη Πόλακ

Συγχαρητήρια του δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη στην πρωταθλήτρια Ελλάδος στο επι κοντώ Ελένη Πόλακ, διαβιβάζονται με δελτίο τύπου από το γραφείο επικοινωνίας του δήμου:

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε στο ΣΕΦ την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, η αυλαία του 35ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, το οποίο πραγματοποιήθηκε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας Covid-19.

Την παράσταση έκλεψε η Ελένη Πόλακ στο επί κοντώ όπου με 4.71μ έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφήνοντας δεύτερη την Κατερίνα Στεφανίδη με 4.61μ.

Η Ελένη Πόλακ έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, αφού εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με άλμα στα 4.71μ.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη, που αναδείχθηκε νικήτρια και παράλληλα σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ (είχε 4,70 μ. από το περασμένο καλοκαίρι στο διασυλλογικό πρωτάθλημα), κατέχει την τρίτη καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη, πίσω από τη Σιντόροβα, που όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την Χόλι Μπράντσο, που έχει κάνει 4,85 μέτρα.

Η τελευταία αυτή επιτυχία της Αθλήτριας του Α.Ο. Μεγάρων έφερε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση στην πόλη μας και ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Αυτός, που εργάζεται σκληρά κι επιμένει σταθερά προσηλωμένος στο στόχο του τελικά πετυχαίνει. Μεγάλη απόδειξη η τεράστια επιτυχία της επικοντίστριας αθλήτριας του Α.Ο. Μεγάρων Ελένης Πόλλακ, στο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.
Πολλά συγχαρητήρια στην πρωταθλήτριά μας , που μας γέμισε χαρά κι υπερηφάνεια με τις τελευταίες της νίκες ιδιαίτερα για την τελευταία, που της δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο.

Είναι τιμή για τα Μέγαρα και για το δήμο μας, που αναδεικνύει αθλητικές αγωνιστικές μορφές αυτού του βεληνεκούς.
Θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση του Α.Ο Μεγάρων, στον αεικίνητο πρόεδρο Σπύρο Καλοζούμη , σε όλο το Δ.Σ. του Α.Ο.Μ και στον άξιο προπονητή της Ελένης Πόλακ, Μανώλη Καραγιάννη.
Από καρδιάς εύχομαι στην Ελένη «πάντα ψηλά» στο βάθρο των νικητών, να είναι υγιής, δυνατή, δυναμική και να γυρίσει από την Ιαπωνία δαφνοστεφανωμένη και με ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στο στήθος της».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button