Απάντηση Δημοτικής Συνεργασίας στον Κ. Κολλιαλή

Απάντηση στον κ. Κωνσταντίνο Κολλιαλή

 

Με έκπληξη διαβάσαμε στον τοπικό Τύπο, επιστολή του συμπολίτη μας Κωνσταντίνου Κολλιαλή, που ως «ενεργός» πολίτης, επιτίθεται κατά της αντιπολίτευσης, «φωτογραφίζοντας»  κυρίως τον συνδυασμό μας και τα στελέχη της δημοτικής μας ομάδας.

Ο κ. Κολλιαλής με ύφος ινστρούχτορα,  βλέπει και αναλύει την τοπική πολιτική σκηνή με το «ένα μάτι», γιατί δυστυχώς με το άλλο αρκετούς μήνες πριν τις Δημοτικές εκλογές του 2010, άλλαέβλεπε!

Έτσι όλοι στο δημοτικό συμβούλιο, εκτός του «εκλεκτού» του Δημάρχου έχουν λάθος πολιτική, δράση και τακτική!

Όλοι της αντιπολίτευσης εκτός του Δημάρχου κ. Μαρινάκη, υβρίζουν και κάνουν τα πάντα για να βάλουν εμπόδια στην υλοποίηση του μεγάλου έργου του!

Ο καημένος ο Δήμαρχός του, είναι το «καλό παιδί», που σέβεται την θέση του, σέβεται το θεσμό, και υστερικά υπομένει τις άδικες επιθέσεις της αντιπολίτευσης! (Απορούμε και ερωτούμε, έχει άραγε ο κ. Κολλιαλής παρακολουθήσει πολλά Δημοτικά Συμβούλια; ή τον τυφλώνει η «αγάπη» του για τον Δήμαρχο);

 Όλοι εμείς λοιπόν  της αντιπολίτευσης θέλουμε, κατά τον κ. Κολλιαλή  το κακό του Δημάρχου και της πόλης μας!

Στην επιστολή του προκειμένου μάλιστα ο κ. Κολλιαλής να γίνει πειστικός στα γραφόμενά του, θυμήθηκε (ως ειδικός) το σιντριβάνι της πλατείας Λυτάρα (ενώ δεν θυμάται την κατάσταση που επικρατούσε σε αυτήν την πλατεία πριν την ανάπλασή της).

Θυμήθηκε  την σύνδεση της πόλης μας με την ΕΥΔΑΠ, (ενώ δεν θυμάται πόσο διψούσαν οι πολίτες της πόλης των Μεγάρων πριν συνδεθούμε με την ΕΥΔΑΠ).

Θυμήθηκε  το γεφύρι της Βαρέας (ενώ δεν γνωρίζει προφανώς ότι πρόκειται για έργο με μελέτη και κατασκευή από τη Νομαρχία Δυτ. Αττικής).

Κυρίως όμως (έτσι για να είναι δίκαιος) δεν θυμάται κανένα έργο της Διοίκησης Στρατιώτη (Σχολεία, Λύκειο, παιδικό σταθμό, βρεφονηπιακό σταθμό, Μουσείο, Αστική συγκοινωνία, Ιατροπαιδαγωγική μονάδα, Αναπτυξιακή Εταιρεία, αθλητικά έργα, έκθεση «Μεγάρων γη» , αναπλάσεις κ.α.), γιατί βέβαια για αυτόν, όλα αυτά τα έργα είναι ένα … «τίποτα» μπροστά σ’ αυτά που έως σήμερα ο «εκλεκτός» του Δήμαρχος έχει κάνει.

Μας κατηγορεί επίσης ότι υφαρπάξαμε το 2006 την ψήφο του Μεγαρικού λαού μιλώντας «για τα 35 εκατ. ψέματα του Δημάρχου Χρ. Σύρκου».

Επειδή ο κ. Κολλιαλής πάλι ξεχνά τι έλεγε ο κ. Μαρινάκης για τον Χρ. Σύρκο ας διαβάσει την επιστολή του «εκλεκτού» του Δημάρχου του κ. Μαρινάκη, τις παραμονές εκλογών του 2006.

Στην επιστολή προς τους Νεοδημοκράτες, την οποία και παραθέτουμε, (βλέπε φωτο), είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο κ. Μαρινάκης, όχι μόνο υιοθετούσε την θέση αυτή αλλά προέτρεπε και τον Μεγαρικό λαό να μην αφήσει να τον διοικήσουν… «ξενόφερτοι αριστεριστές» !!

Ο κ. Μαρινάκης, στην συγκεκριμένη επιστολή, καταγγέλλει ακόμα τον Χρ. Σύρκο και τους συνεργάτες του για «εκβιασμούς, τρομοκρατία ψέματα  και ανυπαρξία» !

Άραγε πως δικαιολογεί σήμερα ο κ. Κολλιαλής τις καταγγελίες του «εκλεκτού» του Δημάρχου του κ. Μαρινάκη, για τον τότε εκλεκτό του Δήμαρχο Χρ. Σύρκο;

Τέλος, ο κ. Κολλιαλής ωςόψιμος παρατηρητής, μας κατηγορεί για ενορχηστρωμένη επίθεση στο πρόσωπο του σημερινού Δημάρχου με στόχο την αποδόμηση της ηθικής του υπόστασης αλλά και την πολιτική του εξόντωση …!  

Προφανώς θέλει να διαγράψει από την μνήμη του και «ξεχνά» τι έλεγε ο ίδιος για τον κ. Μαρινάκη πριν τις εκλογές του 2010, και ενώ είχε συμφωνήσει (αν και δεν κατέβηκε τελικά), με τον συνδυασμό του κ. Γρ. Σταμούλη.  

Θα θέλαμε κ. Κολλιαλή εκτός των άλλων να μας διηγηθείτε ξανά, τις ιστορίες για τα έργα και τις ημέρες διοίκησης του «εκλεκτού» σας σήμερα (τότε όχι), Δημάρχου Ι. Μαρινάκη στο «Παναρκαδικό Νοσοκομείο», που τόσο πειστικά και γλαφυρά εξιστορούσατε πίνοντας τον καφέ με φίλους σας.

Απορούμε τελικά τι συνέβη και εντελώς ξαφνικά από πολιτικός κατήγορος, εξελιχθήκατε σε πολιτικός συνήγορος του κ. Μαρινάκη.

Γιατί απότομα φαίνεται πως ξεχάσατε ακόμη και τι λέγατε λίγους μήνες πριν γι’ αυτόν, σχετικά με τον τρόπο άσκησης διοίκησης στο Δήμο μας από τον «εκλεκτό» σας Δήμαρχο

Όλα αυτά σας τα υπενθυμίζουμε, έτσι απλά για να διαπιστώσει ο «εκλεκτός» σας, αλλά και ο Μεγαρικός λαός ποιος εμπαίζει ποιόν!

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button