Αθ. Μπούρας: «Εγκρίθηκε επιχορήγηση Συλλόγων ΑμεΑ»

Μεταξύ αυτών και 3 Σύλλογοι ΑμεΑ της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής

Με απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εγκρίθηκε η Επιχορήγηση Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας, για το έτος 2021 μέσω της Περιφέρειας ΑΤΤΙΚΗΣ.

Στην εν λόγω απόφαση περιλαμβάνονται τρεις Σύλλογοι της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής. Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ – Νοητική Αναπηρία «Το Εργαστήρι» στα Άνω Λιόσια επιχορηγείται με ποσό 144.440 ευρώ, ο Σύλλογος Προστασίας & Αρωγής Παιδιών με Εγκεφαλικές Κακώσεις και Ατόμων με Αναπηρία στα Μέγαρα με ποσό 63.480 ευρώ και ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αναπήρων Παιδιών και Νέων «ΕΥΡΥΝΟΜΗ» στην Ελευσίνα με ποσό 9.108 ευρώ.

Aπόφαση επιχορηγήσεων

Δελτίο τύπου αναφέρει ότι ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Αθανάσιος Μπούρας, δηλώνει την αμέριστη στήριξή του στους Συλλόγους της Δυτικής Αττικής, που με την λειτουργία τους, στηρίζουν τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους, προσφέροντας σημαντικό κοινωνικό έργο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button